e-Research Global kokemuksia

eResearch Global on kansainvälinen yritys, joka keskittyy nettitutkimusten järjestämiseen yrityksille. Lisäksi he tarjoavat maksettuja tutkimuksiin osallistumisia kuluttajille. eResearch Global kyselyt ovat helppo tapa vaikuttaa omilla mielipiteillä tuotteisiin sekä palveluihin Suomessa ja ulkomailla.

Sivusto toimii yli 70 maassa, mutta sen pääkonttorin on Yhdysvalloissa. Heidän tavoitteenaan on tarjota reaaliaikaisia tutkimuspalveluita yrityksille ja koulutuskeskuksille.

Vuonna 2003 perustetulla yrityksellä on useiden vuosien kokemus tutkimuspaneelialalta. Suljetun lähdekoodin ohjelmisto on turvallinen tapa siirtää vastauksen tiedot kyselynvastaajalta, eResearch Globalille ja siitä eteenpäin kyselyn järjestäneelle yritykselle.

 

Miten eResearch Global toimii?

eResearch Global kyselyt ovat normaaleja kyselyitä, kohderyhmätutkimuksia ja tuotetestauksia. Ensiksi sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi eResearch Globalin sivustolla joko sähköpostitse tai Google-tilin kautta.

Odota vahvistussähköpostia, jonka tulisi saapua pian liittymisen jälkeen. Jos et saa viestiä, muista tarkistaa roskaposti ja lisätä eResearch Global -sivuston sähköpostit turvallisten lähettäjien listalle.

Seuraavaksi sinulta kysytään alkutietoja lomakkeella, jonka täyttämiseen menee muutama minuutti. Näitä alkutietoja käytetään sopivien kyselyiden lähettämiseen. Koska eResearch Global kyselyt tarjoavat asiakkailleen kohdennettuja kyselypaneeleja, ei kyselyihin voi vastata ihan kuka vain.

Kyselyt lähetetään aina parhaiten sopiville kuluttajille, joiden tiedetään sopivan iältään, kiinnostuksiltaan, asuinpaikaltaan tai muilta tiedoiltaan kyselyn kohderyhmään.

Rekisteröinnin jälkeen eResearch Global alkaa lähettää tutkimuksia sähköpostitse. Heillä on myös käytössä kyselysovellus mobiililaitteille e-RG/Elite. Sovellus toimii kuitenkin erikseen ja siellä tienataan pisteitä. Sadan pisteen jälkeen voi lunastaa palkkion.

Sähköpostikyselyistä palkkiot maksetaan yleensä pian kyselyyn vastaamisen jälkeen. Maksut tapahtuvat PayPal-tilille. Muista ilmoittaa PayPal-tilisi sähköposti, jos se ei ole sama kuin eResearch Global -tilisi sähköposti.

 

Ansaitse rahaa eResearch Global -sivustolla

Kaikki yli 16-vuotiaat voivat ottaa osaa sivuston kyselyihin ilmaiseksi ja tienata pieniä summia rahaa palkkioksi osallistumisesta. Muista vastata aloituskyselyyn tarkasti, koska saat sen mukaan sinulle kohdennuttuja kyselyitä. Kaikki osallistujat eivät ole sopivia kaikkiin kyselyihin. Esimerkiksi yritys on saattanut pyytää kyselyyn vastauksia tietyltä ikäryhmältä tai tietyn maan asukkailta.

Kyselyt tulevat yrityksiltä, korkeakouluilta, opiskelijoilta sekä muilta paneeliyrityksiltä. Maksun tekee joko eResearch Global tai joissain tapauksissa suoraa kyselyn järjestävä taho, mutta maksu tehdään aina PayPal-tilille.

Muista vastata kyselyihin välittömästi, kun saat ne sähköpostiisi. Vapaat paikat menevät nopeasti. Jos klikkaat kyselyn linkkiä, mutta sivua ei löydy, on kysely luultavasti päättynyt tai saanut jo tarpeeksi vastauksia. Kun pääset sisälle kyselyyn, suorita se heti yhdellä kertaa loppuun saakka. Näin pidät loppuunsuoritusasteen korkealla.

 

Maksutavat

Palkkioiden maksu tapahtuu PayPal-tilin kautta. Prosessin helpottamiseksi kirjautumiseen kannattaa käyttää toiminnassa olevan PayPal-tilin osoitetta.

Huomioi, että jos et antanut toimivaa PayPal-sähköpostia kirjautumisen yhteydessä, eResearch Global ottaa sinuun yhteyttä pyytääkseen oikean maksusähköpostin. eResearch Global lupaa sitoutuneensa siihen, että he eivät tee mitään ilman sinun suostumustasi.

Palkkiot voi lunastaa sen jälkeen, kun tutkimuksista on kertynyt yli $2 (USD). Sivusto lähettää sähköpostin, jossa kerrotaan palkkion suuruus. Maksut suoritetaan yleensä pian tutkimuksen jälkeen.

 

eResearch Global kokemuksia

Ei kannata pelästyä eResearch Globalin yksinkertaista sivustoa ja suomennettua sisältöä. Sivusto tarjoaa maksettuja tutkimuksia kuluttajille ja palkkiot maksetaan suoraa PayPal-tilille eli sinun ei tarvitse pelailla lahjakorttien tai muiden välikäsien kautta.

eResearch Global kokemuksia voisi kuvailla mukavaksi tavaksi tienata hieman ekstraa arjen piristämiseen. Kokopäivätyöstä kyselyihin vastaamisesta ei ole, mutta eResearch Global maksaa ihan mukavasti vastauksista.

Koska maksut tapahtuvat suoraa melkeinpä heti kyselyn täyttämisen jälkeen, ei sinun tarvitse odottaa pitkään kerätäksesi tarpeeksi palkkioita.

Useilla kyselysivustoilla on esimerkiksi 10 euron alaraja palkkioiden nostamiselle ja sen saavuttaminen saattaa tuntua mahdottomalta. Tämä ei onneksi ole ongelma eResearch Globalin kyselyissä. 2 Yhdysvaltojen dollaria on tarpeeksi palkkion maksamiseen.

Jos kaipaat yksinkertaista kyselysivustoa, joka maksaa mielipiteen jakamisesta, eResearch Global on juuri sopiva paikka. Saat vastaustesi perusteella sinulle kohdennettuja kyselyitä, joiden aiheet kiinnostavat varmasti sinua.