Ebuno kokemuksia

Ebuno on maksettujen kyselyiden sivusto, joka toimii Suomen lisäksi 17 muussa maassa. Ebuno eroaa muista siinä, että sen sivusto on englanninkielinen. Suomalaisille Ebuno on ollut saatavilla vuoden 2019 helmikuusta lähtien, mutta muissa maissa se on toiminut sitäkin kauemmin.

Ebuno on ruotsalainen rekisteröity yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja joka tarjoaa ihmisille kannustimia sitä vastaan, että he kertovat oman mielipiteensä.

Ebuno on rakentanut ainutlaatuisen alustan yksinomaan paneelikeskuksille (käyttäjille), jotta he voivat keskittyä helpommin tilin kasvattamiseen ja rahan ansaitsemiseen. He työskentelevät jatkuvasti kehittääkseen alustaansa edelleen järjestelmän mahdollisuuksien laajentamiseksi ja he yrittävät näyttää vain saatavilla olevat parasta laatua olevat kyselyt.

Tämä eroaa muista kuluttajapaneeleista, jotka perinteisesti lähettävät kutsut kyselyihin sähköpostitse. Ebuno onkin siten monella tapaa erilainen kuin monet muut kuluttajapaneelit ja kyselysivustot.

 

Rekisteröitymisprosessi

Rekisteröityminen tapahtuu Ebunon sivustolla klikkaamalla etusivulla olevaa ”Join Now!” tai ”Register” -painiketta. Tämän jälkeen täytetään rekisteröitymislomake tarvittavilla tiedoilla. Kun lomake on täytetty ja lähetetty eteenpäin, lähetetään sähköposti henkilön antamaan osoitteeseen.

Sähköposti sisältää linkin, jota klikkaamalla henkilö vahvistaa rekisteröitymisensä palveluun. Tämän jälkeen henkilö voi päivittää profiiliinsa tiedot, joiden perusteella hänelle voidaan lähettää sopivia kyselyitä. Ebunoon liittyminen on ilmaista, se ei maksa jäsenille mitään.

 Rekisteröidy

 

Miten se toimii?

Ebuno on palvelu, jonka avulla voit ansaita rahaa ja ilmaista mielipiteitäsi tekemällä maksettuja kyselyjä verkossa. Nämä ovat hauskoja tehdä samaan aikaan, kun todella saavutat jotain tekemällä niitä. Voit ansaita rahaa missä tahansa; bussissa, sängyssä tai laiturin nokassa.

Kun henkilö on täyttänyt profiilinsa, näkee hän hallintapaneelissa kyselyt, jotka hänelle on tarjolla. Kun kysely on suoritettu loppuun, maksetaan henkilön Ebuno -tilille ennalta ilmoitettu korvaus kyseisestä kyselystä.

Suomalaisten jäsenien on mahdollista lunastaa maksut omalle PayPal -tililleen ja sitä kautta omalle pankkitililleen tai palkkiot on myös mahdollista lunastaa Bitcoineina. Koska palkkiot maksetaan dollareina, voi olla ihan hyvä ajatus lunastaa ne Bitcoineina.

 

Maksetut kyselyt

Toisin kuin muut kuluttajapaneelit, Ebuno ei lähetä kyselyiden linkkejä sähköpostiin vaan heillä on käytössään hallintapaneeli, joka on rakennettu sillä ajatuksella, että maksettujen kyselyiden täyttämisen aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa. Paneeliin kirjaudutaan Ebunon kotisivun kautta.

Vaihtoehtoisesti voit myös ladata puhelinsovelluksen, joka on saatavilla Google Playsta Androidille Ja AppStoresta iOS:lle. Paneelissa on upeita sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä hauskemman, palkitsevamman ja helpomman tavan ansaita hieman ylimääräistä rahaa. Ebuno kyselyt tehdään tämän paneeliin, kirjautumalla sisään paneeliin henkilö näkee kaikki hänelle tarjolla olevat kyselyt ja kuinka paljon kustakin kyselystä maksetaan palkkiota.

Palkkiot maksetaan Yhdysvaltojen dollareina. Kyselyistä maksettavat palkkiot vaihtelevat välillä 0,50 – 3 dollaria ja niiden tekemiseen menee 2 – 20 minuuttia. Joten mitä pitempi kysely on, sitä enemmän siitä maksetaan. Kyselyitä voi olla yhden viikon aikana tarjolla 5-10 kappaletta.

Löydä lisää maksettuja kyselysivustoja lukemalla tämä artikkeli.

 

Maksut ja palkkiot

Suomalaiset Ebuno -paneelin jäsenet voivat lunastaa palkkionsa dollareina PayPal -tilille ja sitä kautta euroina pankkitililleen, tai he voivat valita lunastaa palkkionsa Bitcoineina. Jos sinulla on käytössä Bitcoin -lompakko, on silloin suositeltavaa lunastaa palkkiot niissä, sillä PayPal perii siirtomaksun jokaisesta tilillesi tulevasta maksusta.

Molemmat maksutavat ovat nopeita, joten kun nostopyyntösi on hyväksytty, pitäisi siirron tapahtua saman päivän tai seuraavan päivän aikana. Pienin lunastettava summa on 5 dollaria.

 

Ebuno kokemuksia ja mielipiteitä

Ebunolla on paljon tyytyväisiä jäseniä ympäri maailmaa. Vaikka se on toiminut Suomessa vasta vuoden 2019 alusta, on sillä Suomessakin jo paljon todella tyytyväisiä käyttäjiä.

Ebuno kokemuksia ja käyttöä helpottaa huomattavasti se, että kyselyihin ei tule kutsuja sähköpostitse, vaan paneelin jäsen voi tarkistaa ne itse Ebunon hallintapaneelista tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla, ja vastata niihin silloin kun se heille itselleen sopii.

 Rekisteröidy

 

Ebunon verkkosivusto on melko ”alaston”, se ei anna kovinkaan paljon tietoa, mutta juuri sen verran mitä henkilö tarvitsee tehdäkseen päätöksen paneeliin liittymisestä.

Jäsenet saavat tietenkin enemmän tietoa rekisteröitymisensä jälkeen hallintapaneelista ja Ebunon asiakaspalvelu on aina apuna, jos on jotakin kysyttävää. Ebunon jäseniltä kysyttäessä, he suosittelevat sitä kaikille sellaisille, jotka haluavat ansaita helposti ja hauskalla tavalla hieman ylimääräistä rahaa.