GreenPanthera kokemuksia

Mikä se on? Greenpanthera on kyselytutkimuksia tekevä nettisivu, jolla käyttäjät voivat ansaita rahaa. Yritys toimii useassa maassa, ja sillä on nyt myös suomalainen sivu, jonne voi liittyä palkkioiden toivossa. Mutta kannattaakohan tuo oikeasti?

Vastaavia yrityksiä löytyy netistä muitakin, ja niillä voi kyllä ansaita. Jos siis vastaileminen erilaisiin kyselyihin tuntuu mukavalta ajanvietteeltä, niin mikäs siinä. Rikastumaan niillä ei pääse, mutta kyllähän pienikin taskuraha vähällä vaivalla kelpaa. Päätin ottaa siis selvää, kannattaako juuri tämä Greenpantheran sivusto. Ainakin heti mukava etu on, että sivu löytyy suomenkielenkielellä.

 Rekisteröidy

 

Miten se Toimii?

Sivustolle liittyminen on tehty helpoksi. Käyttäjän tulee olla vähintään 16-vuotias. Liittyäksesi tarvitset vain sähköp-ostiosoitteen ja PayPal-tilin. Sinulta kysytään muutamia kysymyksiä, joiden perusteella jatkossa määritetään mihin kyselyihin voit vastata. Aktiiviset kyselyt löytyvät sivustolta listattuna eri kategorioiden alta.

Greenpantheraa ei voi käyttää kaikissa maissa, joten lomamatkalla et välttämättä voi kyselyihin osallistua. Myös jos olet etsimässä matkakas-saan täytettä pidemmän reissun aikana, kannattaa tarkistaa toimiiko palvelu kohdemaissasi. Palvelun etusivulla ylä-reunassa voi valita kielen, ja listan perusteella näkee myös, missä maissa tämä toimii.

Nettisivulla voi joutua hetken klikkailemaan, että löydät sopivan kyselyn, mutta kyselyt itsessään kestävät noin 5 – 15 minuuttia. Saat tarjouksia kyselyistä myös sähköpostilla, ja sähköpostista löytyy suora linkki kyselyyn.

Saatat silti joutua avaamaan useamman sähköpostilinkin ennen kuin pääset oikeasti vastaamaan mihinkään, sillä läheskään kaikki lähetetyt linkit eivät sovellu profiiliisi, etkä sitten pääsekään kyselyä tekemään.

 

Muita tapoja ansaita Greenpantheralla

Kyselytutkimukset eivät ole ainoa keino palkkioiden ansaitsemiseen Greenpantheran sivulla. Siellä on myös erilaisia tarjouksia, kuten tietyn sovelluksen, tai pelin lataaminen puhelimeesi, tai rekisteröityminen jollekin nettisivulle.

Tässä kohtaa täytyy olla tarkkana ja lukea kaikki ehdot palkkion saamiseksi. Pelkkä sovelluksen lataaminen ei välttämättä riitä, vaan ehtona voi olla, että käytät sitä tietyn aikaa tai esimerkiksi, että yhtiön myyntihenkilö on sinuun yhteydessä. Täältä löytyy kuitenkin joitakin ihan hyviä tarjouksia.

Lisäksi sivustolta löytyy alennuksia ja kuponkeja tiettyihin nettikauppoihin, joten voit säästää rahaa niitä hyödyntä-mällä, jos olit muutenkin aikeissa ostaa tuotteen.

Nettikauppoja löytyy jo palvelun etusivulta ilman kirjautumista. Tililläsi pääset selaamaan enemmän tarjouksia ja kuponkeja omien otsikoidensa alta.

 

Mobiilikäyttö

Mukavintahan on täyttää tällaista kyselytutkimusta vaikka bussimatkalla tai muualla odotellessa. Teoriassa se onkin mahdollista. Omaa sovellusta Greenpantheralla ei valitettavasti ole, eikä nettisivua ole optimoitu mobiilikäyttöön.

Voit toki avata sivun puhelimen selaimella, mutta pienellä näytöllä tarvii zoomailla vähän edestakaisin, että sieltä löytää sopivan kyselyn tai muita tarjouksia. Tässä kohtaa voi hyödyntää sähköpostilinkkejä, joista pääsee suoraan kyselyihin, ja sivuston hankalampi selailu jää välistä.

 Rekisteröidy

 

Palkkioiden Lunatus

Onko Greenpanthera aikasi arvoinen? Kyselytutkimuksista ei kannata haaveilla päätoimeentuloksi, mutta jos haluat käyttää aikaasi vastailuun, ja tienata pikkurahaa siinä sivussa, saattaa Greenpanthera olla ihan sopiva.

Palkkiot on mitoitettu kyselyn pituuden perusteella. Suomalaisella sivustolla palkkiot vaihtelevat 0,75 $ ja 5 $ välillä, ja tarjotun summan näkee, ennen kuin päätät, haluatko vastata juuri tähän tutkimukseen.

Sivulle rekisteröitymisestä saa aloitusbonuksena 5 $. Hinnat on siis ilmoitettu dollareina eikä euroina. Kun tilillesi on kertynyt palkkioita 30 $ arvosta, saat lunastettua ne PayPal-tilillesi.

Kun olet vastannut kyselyyn, menee palkkion kirjautumiseen sivuston mukaan 2-3 päivää, käytännössä jopa 3-5 päivää. Samoin palkkioiden lunastamiseen PayPal-tilille voi kestää kaksikin viikkoa.

 

Onki GreenPanthera aito sivu

Greenpanthera kokemuksia ei juurikaan löydy suomeksi. Englanniksi löysin kuitenkin useita arviointeja, hyviä ja huonoja. Osa kertoi tyytyväisenä käyttäneensä sivua jo pidemmän aikaa, osa neuvoi käyttämään sen lisäksi muitakin vastaavia sivustoja, kun täällä tuo palkkion lunastusraja on niin korkea, että sen saavuttamista saa hetken odottaa.

 

Plussat ja miinukset

Palvelussa on hyvät ja huonot puolensa. Kyseessä ei ole huijaussivusto.

Plussat

  • Sivua on helppo käyttää ja se löytyy suomenkielellä.
  • Kyselyitä on joka päivä runsaasti tarjolla.
  • Palkkiot ovat hyvin verrannollisia kyselyiden pituuteen.
  • Tarjolla on myös muita ansaitsemistapoja.
  • Voit saada säästöä nettiostoksissa.

Miinukset

  • Palvelu lähettää paljon sähköpostia.
  • Et voi vastata kaikkiin sinulle tarjottuihin kyselyihin, sillä käyttäjäprofiilisi ei sovellu niihin.
  • Palkkioiden lunastusraja on korkea, eli 30 dollaria.

Sivustoa voi helposti itse kokeilla. Liittyminen ei maksa mitään, ja palvelun käyttökin vie vain aikaasi. Jos tut-kimuksiin vastaaminen on mielestäsi ihan mukavaa ajanvietettä, voit hyvin harkita tätä ja muitakin netistä löytyviä tutkimuksia tekeviä sivustoja.

 

Greenpanthera kokemuksia

Greenpanthera paneelin jäsenet ovat erityisen tyytyväisiä siihen, että kerätyt pisteet voi nostaa PayPalin kautta käteisenä rahana omalle pankkitililleen. He ovat myös tyytyväisiä siihen, että sivustolle rekisteröitymisestä maksetaan bonus ja kutsumalla ystäviä ja tuttavia mukaan paneeliin voi ansaita lisää bonuksia.

Vaikka joitakin saattaa aluksi epäilyttää se, että paneelin takana ei ole suomalainen yritys, on tuo epäilys ihan turha, sillä suomalaisille jäsenille on oma suomenkielinen sivustonsa.

Maailmanlaajuisesti toimivat paneelit ja kyselytutkimuksia tarjoavat sivustot ovat yleisesti ottaen erittäin luotettavia, sillä niillä on asiakkaina suuria tunnettuja yrityksiä, joille he keräävät markkinatietoja. Jäsenistä yksi parhaita Greenpanthera kokemuksia on se, että voivat olla mukana vaikuttamassa esimerkiksi siihen, millaisia tuotteita kuluttajille tarjotaan.

 Rekisteröidy