Kantar kokemuksia

Kantar on kansainvälinen yritys, joka järjestää markkinointipaneeleja. Kyselyihin valitut henkilöt palkitaan kyselyihin osallistumisesta. Se on yksi maailman suurimmista tutkimus- ja konsultointiyrityksistä. Kyselyvastaajaksi ei ilmoittauduta vaan Kantar lähettää kutsun tutkimukseen muita teitä. Yleensä he saavat listan sähköpostiosoitteista kyselyn tilaavalta taholta eli saatat saada kutsun Kantar-tutkimukseen, jos olet antanut tietosi jonkun yrityksen asiakasrekisteriin.

Nykyään nimellä Kantar TNS Oy tunnettu yritys on perustettu jo vuonna 1945 eli heillä on vuosien kokemus kyselytutkimusalalta. Ennen yrityksen nimenä on ollut TNS Gallup Oy ja Suomen Gallup Oy.

 Rekisteröidy

 

Miten Kantar toimii?

Kantar kyselyt tarjotaan niihin sopiville henkilöille. Mukaan ei voi vain liittyä milloin tahansa vaan Kantar etsii kyselyotantaa monilla eri tavoilla, kuten suosituksilla. Joihinkin tutkimuksiin saat kutsun ostettuasi tuotteen tai rekisteröidyttyäsi tietylle sivustolle. Yleensä tutkimukset tilataan Kantarilta ja he saavat listan sähköposteista tilaajalta. Otoslähteen löydät aina saamastasi kutsusta.

Kun saat viestin Kantar-yritykseltä, painat linkkiä ja voit osallistua tutkimukseen sen kautta. Tutkimuksissa voidaan kysyä henkilökohtaisiakin asioita, kuten tuloja, mutta Kantar kyselyt ovat luottamuksellisia ja tiedot pysyvät suojassa. Jokainen linkki sisältää yksilöllisen tunnisteen eli kyseiseen tutkimukseen voi osallistua vain kerran saadulla linkillä. Tämä myös tarkoittaa, että Kantar kyselyt eivät vaadi rekisteröitymistä tai sisäänkirjautumista.

Kantar suorittaa kyselyitä myös muita teitä kuin sähköpostitse. Saatat saada puhelinsoiton Kantarin edustajalta. Kysy rohkeasti puhelun alussa voitko saada osallistumisesta palkkion vai pelkästään saada mielipiteesi kuuluviin. Kantar järjestää myös mystery-asiointeja eli joissakin tutkimuksissa sinua pyydetään fyysisesti tai elektronisesti vierailemaan kaupassa ja kertomaan sitten kokemuksesi.

Tarvittaessa sinulta kysytään yhteystiedot tai muut tarvittavat tiedot maksun suorittamista varten kyselyn lopussa. Palkkiot vaihtelevat paljon, joten muista tarkistaa ennen vastaamista, mitä voit saada palkkioksi.

 

Ansaitse rahaa Kantar-sivustolla

Kyselyjen aiheet vaihtelevat paljon, koska Kantar on tunnettu yritys ja se palvelee lähes kaikkien alojen yrityksiä. Esimerkiksi kysymykset voivat koskea autoalaa tai mediaa.

Yleensä tutkimukset ovat 10-20 minuuttia kestäviä kyselylomakkeita, mutta Kantar suorittaa lisäksi puhelukyselyitä ja pidempiä lomakekyselyitä. Yleensä pidemmistä kyselyistä saa paremmat palkkiot. Huomioi kuitenkin, että aina et sovellu kyselyn kohderyhmään, jolloin kysely voi loppua kesken. Toisinaan olet myös liian myöhässä vastaamassa ja kaikki sinun otosryhmääsi kuuluvat paikat on jo täytetty.

 

Maksutavat

Maksutavat Kantar kyselyissä vaihtelevat laajasti. Löydät tiedon palkkiosta aina kyselykutsusta. Palkkiot voidaan maksaa rahana, lahjakortteina tai toisinaan lipukkeena arvontaan osallistumiseen.

 Rekisteröidy

 

Kantar kokemuksia

Jos haluat vaikuttaa tuleviin tuotteisiin ja niiden sisältöihin, Kantar on oiva paikka kertoa mielipiteesi. Kantar kokemuksia voi pitää vain positiivisina, koska kyselyt tulevat sinulle lähes aina hyvästä syystä. Päädyt Kantarin kyselylistalle esimerkiksi puhelinhaastattelun tai suosittelun kautta. Kantar ei yritä myydä sinulle mitään tehdessään tutkimuksen, joka on todella positiivinen asia. Eli kysymyksiin voi vastailla huolettomasti.