Kilpailu kokemuksia

Kilpailu.fi on täysin suomalainen sivusto, joka tarjoaa henkilöille mahdollisuuden osallistua erilaisiin kilpailuihin ja arvontoihin, joissa heillä on mahdollisuus voittaa erilaisia palkintoja, televisioista lahjakortteihin.

Lahjakortit voivat olla esimerkiksi matkalahjakortteja, ruokakaupan lahjakortti, bensalahjakortti ym. Parasta on se, että osallistuja voi itse päättää, esimerkiksi sen, minkä kauppaketjun lahjakortti on, eli sen pääsee käyttämään omaan vakiokauppaansa. Palvelun tarjoaa kotimainen teknologiayritys LeadSpark Oy, joka on asiakashankinnan ammattilainen. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Helsingissä.

 Rekisteröidy

 

Kilpailuihin osallistuminen on täysin ilmaista, eivätkä ne sido henkilö mihinkään. Nettikilpailujen palkinnot ovat yhteistyökumppaneiden sponsoroimia. Nämä yhteistyökumppanit saavat kilpailusta tietoa suomalaisista kuluttajista.

Tämä tapahtuu kysymysten kautta, joihin henkilön on vastattava ennen kuin hän voi osallistua arvontaan tai kilpailuun. Kysymyksiä voi olla 10 – 20 riippuen arvonnasta sekä myös siitä, miten henkilö kysymyksiin vastaa.

Haluatko aloittaa rahan ansaitsemisen maksetuilla kyselyillä? Klikkaa tästä

 

Miten se toimii

Kilpailu.fi sivusto toimii näin:

  1. Osallistu haluamaasi nettikilpailuun antamalla yhteystietosi, jotta sinuun voi olla yhteydessä mikäli voitat kilpailun. Osallistuminen on aina ilmaista.
  2. Vastaa kyselyyn. Palkintopotti katetaan sponsoreiden avulla, jotka kysyvät osallistujilta erilaisia kulutustottumuksiin liittyviä kysymyksiä.
  3. Valmista! Kyselyn päätyttyä voit kutsua myös perheesi tai ystäväsi mukaan. Jaa voittomahdollisuus myös läheisillesi!
  4. Voittajan valitseminen. Kilpailun päätyttyä kaikille voittaneille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajat julkaistaan myös Kilpailu.fi -sivustolla.

Kilpailu.fi sivuston yhteistyökumppaneina toimivat muun muassa DNA, Telia, Vattenfall, Fortum, Elisa, Elega ja POP Pankki. Kun henkilö osallistuu arvontoihin vastaamalla kyselyihin, kysytään häneltä, haluaako hän saada tarjouksia näiltä kyseisiltä yhteistyökumppaneilta. Osallistuja voi vastata joko myöntävästi tai kieltävästi.

 

Kilpailu.fi kokemuksia ja mielipiteitä

Koska kilpailuun osallistuakseen on annettava oma sähköpostiosoitteensa, moni varmasti miettii sitä, alkaako hänelle tulemaan kyseiseen osoitteeseen roskapostia. Käyttäjät ovat jakaneet Kilpailu.fi kokemuksia, joissa he ovat kertoneet, että Kilpailu.fi ei lähetä osallistujille roskapostia, vaan ainoastaan Kilpailu.fi uutiskirjeen, jossa kerrotaan sivustolla olevista uusista kilpailuista, joihin vastaanottaja ehkä haluaa osallistua. Uutiskirjeen voi peruuttaa milloin vaan. Kilpailu.fi -sivustolla on myös Facebook -sivu, josta voi halutessaan saada tietoa uusista kilpailuista.

Kilpailujen voittajaan otetaan yhteyttä puhelimitse ja voittajat julkaistaan myös Kilpailu.fi -sivustolla. Voittajasta julkaistaan ainoastaan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain sekä paikkakunta, eli voittajan koko nimi ei tule näkyviin sivustolle.

Sivustolla ei ole mainintaa siitä, milloin se on toimintansa aloittanut ja kuinka kauan se on ollut toiminnassa, mutta kun katsoo sivustolla olevaa listaa kilpailujen voittajista, ei se ole kovinkaan pitkä. Tätä ei toki voi pitää referenssinä, sillä kilpailujen osallistumisajat voivat vaihdella yhdestä kuukaudesta kolmeen kuukauteen tai puoleen vuoteen.

Lisätietoa sivustoa ylläpitävästä yrityksestä löytyy heidän omalta kotisivultaan, joten jos henkilö haluaa hieman lisää tietoa ennen kuin hän osallistuu arvontoihin ja luovuttaa omia yhteystietojaan, voi hän käydä vierailemassa yrityksen kotisivuilla ja lukea sieltä lisää tietoa siitä, millaisesta yrityksestä on kyse ja miten he toimivat omalla toimialallaan yritysten asiakashankinnassa

 Rekisteröidy