Kuluttajapaneeli kokemuksia

Kuluttajapaneeli on sivusto, jossa sen jäsenet voivat ottaa osaa kyselyihin, joista heille maksetaan palkkioita. Kuluttajapaneelia ylläpitää Tamperelainen digimediayritys Liidimedia Oy yhteistyössä maailman johtavan tutkimusyhtiön, ruotsalaisen Cint AB:n kanssa.

Eli Kuluttajapaneeli on täysin suomalainen, mutta tekee kuitenkin yhteistyötä maailmanlaajuisen tutkimusyhtiön kanssa voidakseen tarjota jäsenilleen parempia palkkioita. Kuluttajapaneeli toimii yhteistyössä yli 80 maassa toimivan jo vuonna 1998 perustetun, arvostetun tutkimusyhtiön kanssa.

Kyselyt tulevat yrityksiltä, jotka haluavat kuulla juuri sinun mielipiteesi heidän tuotteistaan. Suomalaisuus on yksi syy siihen, miksi käyttäjät ovat tyytyväisiä palveluun. Kuluttajapaneelissa voi myös itse päättää sen, miten palkkiot haluaa itselleen lunastaa.

 

Miten se toimii?

Paneelin jäseneksi rekisteröidytään täyttämällä Kuluttajapaneeli.fi sivustolta löytyvän lomakkeen avulla. Lomakkeeseen täytetään omat tiedot sekä vastataan kysymyksiin, joiden perusteella jäsenelle voidaan lähettää hänelle sopivia kyselyitä. Jokainen voi itse valita siihen, kuinka moneen kyselyyn vastaa ja näin ollen samalla määrittää sen, kuinka paljon ansaitsee.

Kyselyihin ei ole pakko vastata ja vastaamattomuudesta ei rankaista esimerkiksi niin, että kyselyitä ruvettaisiin lähettämään vähemmän. Mutta vastaaminen kaikkiin lähetettyihin kyselyihin on tietenkin suotavaa. Vastaamalla kyselyihin jäsenet voivat ansaita rahaa omalle PayPal -tililleen, tai he voivat valita nostaa palkkion superlahjakortteina, lehtikortteina tai he voivat tehdä lahjoituksen maailman luonnonsäätiö WWF:lle.

Kyselyihin on kaikkein helpointa vastata lataamalla omaan älypuhelimeensa Opinionapp-sovelluksen. Tämän sovelluksen kautta pääsee vastaamaan myös muiden Cint-konsernin paneeleiden kysymyksiin, joten sen avulla voi kasvattaa ansaita mahdollisuuksiaan huomattavasti. Sovellus on ladattavissa Applen Appstoresta ja Androidin Play-kaupasta. Sovelluksen avulla kyselyihin voi vastata missä vain ja milloin vain, juuri silloin kun se on itselleen sopivaa.

 Rekisteröidy

 

Maksetut kyselyt

Kuluttajapaneeli kyselyt lähetetään jäsenille sähköpostitse heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.  Kyselyihin voi vastata milloin vain, eli vastaaminen ei ole sidottu esimerkiksi mihinkään vuorokauden aikaan. Kyselyitä voi tulla viikosta riippuen 5-8 kappaletta.

Näin ollen kuukaudessa kutsuja kyselyihin voi tulla parhaimmillaan noin 30-40 kappaletta. Tämä riippuu paljon siitä, millaisiin kohderyhmiin vastaaja sopii. Eli mitä useampaan kohderyhmään henkilö on sopiva, sitä enemmän kyselyitä hänelle lähetetään.

Palkkion suuruus riippuu kyselyn pituudesta, se voi olla parhaimmillaan jopa 4 euroa yhdestä kyselystä. Yleensä palkkio on välillä 0,30-2 euroa.

 

Maksut ja palkkiot

Kuluttajapaneeli.fi eroaa muista kyselysivustoista siinä, että kyselyistä kerääntyy euroja eikä pisteitä, ja sen kautta voi oikeasti saada rahaa tililleen, kun kerääntyneet rahat lunastaa itselleen PayPal -tilin kautta.

Yleensä kyselysivustoilla kerätään pisteitä, jotka voi vaihtaa erilaisiksi palkkioiksi, hyvin usein lahjakorteiksi ja ostokorteiksi. Riippuen valitusta nostotavasta, rahat voi lunastaa itselleen, kun kasassa on 5-10 euroa.

Minimisumma PayPal -tilille nostettaessa on 10 euroa. Voidakseen nostaa rahat PayPal -tilille, täytyy olla rekisteröityneenä samalla sähköpostitilillä, joka on käytössä myös PayPal -tilillä. Kannattaa ottaa huomioon se, että PayPal ottaa tilille vastaanotetusta rahasta tietyn prosenttiosuuden siirtomaksuna.

PayPal -tililtä varat voi siirtää helposti omalle pankkitililleen. Valittavana ovat tietenkin myös muut tavat. Niitä ovat GoGift-superlahjakortti, jonka on mahdollista muuttaa monenlaiseksi lahjakortiksi, esimerkiksi Zalandolle ja H&M:lle.

Lehtikortti tarjoaa suuren valikoiman suomalaisia lehtiä, joiden joukosta löytyy varmasti mieluinen lehti jokaiseen makuun. Lehden voi tilata itselleen tai vaikka lahjaksi jollekin. Varoja voi myös päättää lahjoittaa Maailman Luonnonsäätiö WWF:lle.

On hyvä pitää mielessä, että Kuluttajapaneelista ansaitut varat ovat veronalaista tuloa. Kuluttajapaneeli kuitenkin ilmoittaa ansaitut varat suoraan verottajalle, joten henkilön ei tarvitse itse huolehtia niiden ilmoittamisesta. Varoista tulee veronalaista tuloa siinä vaiheessa kun ne lunastetaan itselleen.

Eli ansaitut, mutta vielä nostamatta olevia varoja ei lueta mukaan tähän. On suositeltavaa antaa varojen kerääntyä ja nostaa niitä sitten yhdellä kertaa enemmän joko rahana tai lahjakortteina.

 

Kuluttajapaneeli kokemuksia

Kuten aikaisemmin mainittiin, paneelin jäsenet pitävät erityisesti siitä, että sen takana oleva yritys on täysin suomalainen, ja se toimii yhteistyössä maailman johtavan tutkimusyhtiön, ruotsalaisen Cint AB:n kanssa. Tämä on käyttäjien mielestä tae luotettavuudesta ja monet heitä kokevatkin, että kuluttajapaneelin kautta ansaitseminen kyselyihin vastaamalla on todella helppoa.

 Rekisteröidy

 

Kuluttajapaneelin jäsenet ovat keskimääräistä tyytyväisempiä jäsenyyteensä sekä kuluttajapaneelin toimintaan, kyselyiden määrään ja tarjolla oleviin palkkioihin. Suurin osa Kuluttajapaneelin jäsenistä suositteleekin sitä oikein mielellään muille.