M3panel kokemuksia

M3Panel on paneelisivusto, jolla voit vastata kyselyihin, ansaita pisteitä ja lunastaa pisteillä palkintoja. Yritys kertoo tekevänsä yhteistyötä esimerkiksi yritysten, viranomaisten, tiedotusvälineiden ja organisaatioiden kanssa.

He järjestävät kyselyitä, joiden kautta nämä tahot saavat tarvittavaa tietoa esimerkiksi erilaisten tuotteiden kysynnästä ja kuluttajien mielipiteistä.

Pohjoismainen paneelisivusto seuraa Euroopan ESOMAR-ohjeistuksia. Tietojen käsittelystä huolen pitää Bilendi A/S.

 

Miten M3Panel toimii?

M3Panel kyselyt toimivat erittäin yksinkertaisesti. Vastaat kyselyihin, tienaat niistä pisteitä ja sitten käytät pisteitä tuotteisiin, jotka toimitetaan sinulle ilmaiseksi.

Sivustolle rekisteröityminen on helppoa. Vieraile vain M3Panel-sivustolla ja anna heille sähköpostisi, jonka jälkeen jatkat rekisteröitymisprosessia. Rekisteröintikaavakkeen täytön jälkeen sinun tulee hyväksyä saamasi sähköposti.

Rekisteröinnin jälkeen alat saada kutsuja tutkimuksiin sähköpostitse. M3Panel kyselyt toimivat sekä selaimen kautta että sivuston mobiilisovelluksessa, joka on ladattavissa yleisimmistä sovelluskaupoista.

Jos lataat sovelluksen, voidaan kyselyistä ilmoittaa myös puhelimen ilmoituskeskuksen kautta. Vastaamalla kyselyyn saat siitä pisteitä, joiden määrä riippuu kyselystä ja sen pituudesta.

Ansaitut pisteet päivitetään käyttäjätilillesi 48 tunnin välein, minkä jälkeen ne ovat käytössäsi paneelikaupassa. Paneelikaupassa voit valita asian, jonka haluat ostaa, ja se lähetetään sinulle ilmaiseksi joko elektronisesti tai postitse.

 

Ansaitse rahaa M3Panel-sivustolla

M3Panel kyselyt koskevat monia erilaisia aiheita, mutta esimerkiksi olemassa olevia, uusia ja suunnitteilla olevia tuotteita, mainoksia ja muita ajankohtaisia aiheita, kuten politiikkaa ja urheilua.

Jäsenet eivät voi osallistua kaikkiin kyselyihin vaan ainoastaan niihin, joihin he soveltuvat. Kyselyn soveltuvuus voi riippua esimerkiksi iästä, asuinpaikasta ja mielenkiinnonkohteista.

Kyselyiden lisäksi pisteitä ansaitaan jokaisesta sivustolle suositellusta uudesta käyttäjästä. Yksi uusi suositeltu käyttäjä, joka on käyttänyt sinun linkkiäsi sivustolle liittyessään, vastaa 250 pistettä. Ehtona kuitenkin on, että uusi käyttäjä tienaa ensin 150 pistettä vastaamalla kyselyihin.

Kolmas tapa tienata sivustolla on osallistua toisinaan järjestettäviin arvontoihin, joiden voittona voi olla esimerkiksi lahjakortteja.

 

Maksutavat

M3Panel palkitsee kyselyiden täyttämisestä antamalla pisteitä, joita voidaan sitten käyttää valuuttana sivuston omassa paneelikaupassa. Pistekaupan valikoimasta löytyy yli 600 tuotetta lahjakorteista ja lahjoitusmahdollisuuksista elektroniikkaan ja asusteisiin. Pistemäärät vaihtelevat muutamista sadoista pisteistä tuhansiin pisteisiin riippuen valitusta tuotteesta.

Palkinnon valinta on yksinkertaista. Valitset kaupasta palkinnon, johon pisteesi riittävät. Tämän jälkeen suoritat ostotapahtuman pisteitä käyttäen kuin missä tahansa verkkokaupassa. Tuote lähetetään sinulle joko postitse tai elektronisesti. Arvioidun toimitusajan löydät aina tuotteen tiedoista.

 

M3Panel kokemuksia

M3Panel on hauskaa vaihtelua rahana palkkionsa maksaviin paneeleihin. M3Panel kokemuksia voi kuvailla hauskaksi tavaksi vaikuttaa ajankohtaisiin tuotteisiin sekä palveluihin.

Eivätkä palkkiotkaan ole pahitteeksi. Koska palkintokauppa on täynnä erilaisia tuotteita, löytää jokainen varmasti haluamansa palkkion kyselyihin vastaamisesta.

M3Panel kyselyt ovat mielenkiintoisia ja mobiilisovellus tekee vastaamisesta helppoa myös reissussa. Negatiivista on vain joidenkin palkintojen korkea pistehinta, mutta kärsivällisellä pisteiden keräämisellä kaikki on mahdollista.

Aiheeseen liittyy