MetroOpinion kokemuksia

MetroOpinion haluaa tehdä rahan tienaamisesta kotona helppoa. He tarjoavat kyselyitä, joiden vastaamisesta saa palkkioksi jopa 3,60 € per kysely. Kyselyihin vastaaminen tarkoittaa, että voit vaikuttaa mielipiteelläsi oikeisiin tuotteisiin ja palveluihin Suomessa.

Tanskalainen paneelisivusto toimii ympäri maailmaa lukuisilla eri kielillä. Kyselyt suunnataan kuitenkin lähes aina tietylle alueelle eli Suomessa asuva henkilö saa vain suomalaisiin palveluihin ja tuotteisiin liittyviä kyselyitä.

Tietenkin on olemassa myös poikkeuksia, kun kansainväliset firmat haluavat selvittää mahdollisia uusia markkina-alueita. MetroOpinion kokemuksia pidetään arvossaan, koska vastaajat ovat aitoja kuluttajia. Siksi vastaajille maksetaan hyvin kyselyihin osallistumisesta.

Miten Metroopinion toimii?

Aloittaminen on todella helppoa! Sinun tulee vain täyttää lyhyt lomake MetroOpinion-sivuston etusivulla. Siinä kysytään muutamia perustietoja. Tärkeintä on kuitenkin käyttää sähköpostiosoitetta, johon on liitetty PayPal-tili, jolle haluat palkkiosi maksettavan.

Kirjautumisen jälkeen alat saada kyselyitä sähköpostiisi. Jokaisessa sähköpostissa on linkki kyselyyn sekä lyhyt kuvaus kyselystä, arvioitu kesto ja palkkion suuruus.

MetroOpinion kyselyt vaihtelevat aiheiltaan laidasta laitaan, mutta yleensä ne käsittelevät arkeasi, palveluita ja mahdollisia mielipiteitä eri tuotteista. Vastaaminen on aina anonyymia. MetroOpinion kyselyt toimivat myös mobiililaitteilla, vaikka omaa sovellusta sivustolla ei olekaan.

Maksut tapahtuvat PayPal-tilille, jolla on sama sähköposti kuin MetroOpinion-tilillä. Maksun voi vastaanottaa, kun maksukatto eli alaraja kyselyistä ansaituille pisteille on saavutettu.

Ansaitse rahaa Metroopinion-sivustolla

MetroOpinion kyselyt ovat yksinkertaisia eikä vastaaja joudu ikinä tilanteeseen, jossa hän ei ole varma vastauksesta. Kysymyksissä on valmiit vastausvaihtoehdot ja ne koskevat normaalia arkea.

Kyselyt tulevat kolmannen osapuolen yrityksiltä, jotka haluavat tehdä markkinatutkimusta ja selvittää esimerkiksi kysyntää uudenlaisille tuotteille.

Saat enemmän kyselyitä, kun täytät profiilisi tiedot tarkemmin. Näin MetroOpinion tietää, mihinkä kaikkiin kyselyihin juuri sinä sopisit vastaajaksi. Aina et sovellu kyselyn vastaajaksi ja et ole kyselyn tarkoitettua kohderyhmää. Useimmat kyselyt on suunnattu tietyille ikäryhmille tai asuinpaikoille.

Maksutavat

Maksut hoituvat PayPalin kautta. PayPal-tilin sähköpostin tulee olla sama kuin MetroOpinion-tilin luontiin käytetty sähköposti. Voit nostaa palkkion vierailemalla MetroOpinion-sivustolla ja tarkistamalla omat pisteesi.

Kun pisteitä on kertynyt tarpeeksi, voit lunastaa palkkiosi. Pidä mielessä, että toisinaan PayPal veloittaa 2% maksun siirrosta. Lopuksi hyväksy maksu PayPal-tilin kautta. Sinulla on 30 päivää aikaa hyväksyä maksun vastaanottaminen.

MetroOpinion kokemuksia

MetroOpinion on suomenkielinen paneelisivusto, joka tarjoaa palkkioita kyselyihin vastaamisesta. Kyselyt ovat yritysten tapa selvittää mahdollisten asiakasryhmien mielipiteitä sekä mieltymyksiä. Vastaamalla kyselyihin MetroOpinion sivustolla pystyt vaikuttamaan aidosti. MetroOpinion kokemuksia piristävät selkeät verkkosivut, jotka ovat iloisen väriset.

MetroOpinion tarjoaa palkkioksi kyselyistä jopa 3,60 €. Tämä on paljon verrattuna moniin muihin sivustoihin, joiden palkkiot ovat alle eurossa. Toisaalta myös kyselyiden pituus voi olla pidempi. MetroOpinionin kyselyt toimivat myös mobiililaitteilla eli kyselyihin voi vastata välittömästi, kun ne saapuvat sähköpostiin, myös tienpäällä.