Mielipidemaailma kokemuksia

Mikä on Mielipidemaailma? Mielipidemaailma on osa Survey Sampling International LLC -markkinatutkimusyritystä, joka toimii 32 maassa ympäri maailmaa. Mielipidemaailma järjestää kyselyt asiakkaidensa, eli yritysten puolesta. Kuka tahansa voi sitten rekisteröityä sivustolle ja ansaita rahaa vastaamalla kyselyihin.

 

Miten Mielipidemaailma toimii?

Sivustolle kirjautuminen on helppoa. Heti mielipidemaailma.fi etusivulla tarjotaan mahdollisuutta rekisteröityä. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen. Kun olet luonut käyttäjätunnuksesi ja salasanan, on aika täyttää profiilisi. Mitä enemmän tietoa profiiliin laitat, sen helpommin pääset mukaan kyselytutkimuksiin.

Kutsut lähetetään niille, joiden profiili sopii kyselyn tarkoitukseen. Omassa profiilissa kannattaa siis mainita lapsista, lemmikeistä, harrastuksista ja kiinnostuksen kohteista. Sähköpostisi ei tule tukkeutumaan viesteistä, kuten joillakin muilla vastaavilla palveluntarjoajilla. Mielipidemaailmasta kokemuksia on, että sähköposteja tulee noin 1-5 kuukaudessa. Toki enemmänkin, jos profiilisi soveltuu useampaan tutkimukseen.

Paljon tietoa ja vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löytyvät helposti Mielipidemaailman nettisivuilta. Kokemusten mukaan palvelun helpdesk vastaa myös nopeasti ongelmatilanteissa.

 Rekisteröidy

 

Ansaitse rahaa tutkimuksilla

Kyselyitä löytyy monista eri aiheista. Jos harrastat kalastusta, saat todennäköisesti siihen liittyviä kyselyitä. Jos sinulla on koira, haluavat koiranruokavalmistajat kuulla mielipiteesi. Erilaiset yritykset teettävät kyselyitä mielipidemaailman kautta, ja aiheita löytyy markkinoinnista terveyteen ja harrastuksista kodinkoneisiin.

Mielipidemaailma saattaa myös lähettää sinulle tuotteita testattavaksi. Välillä et ikävä kyllä sovellu johonkin kyselyyn. Oman profiilin täydentäminen myöhemminkin siis kannattaa, että pääsisit mukaan useampaan kyselyyn.

Tutkimuksiin sinulle lähetetään aina henkilökohtainen kutsu sähköpostilla, minkä jälkeen pääset vastaamaan kysymyksiin. Kyselyn alussa kerrotaan aika-arvio kyselyn kestosta, yleensä noin 15-20 minuuttia, ja voit itse valita haluatko sitten vastata juuri tähän kyselyyn.

Täyttämällä kyselyt ansaitset pisteitä, jotka voit myöhemmin lunastaa rahana tai lahjakortteina. 100 pistettä vastaa yhtä euroa ja yhdestä kyselystä tienaa yleensä jotain 1-10 euron välillä.

Netistä löytyy paljon muitakin sivustoja, joilla voi ansaita pikkurahaa kyselyihin vastaamalla. Mielipidemaailmalla on hyvä maine kyselytutkimuksien tekijänä, ja siitä löytyy paljon hyviä kokemuksia. Rikastuminen palvelulla ei taida onnistua, mutta pientä taskurahaa on mukava ansaita kotisohvalla istuen. Aina voit liittyä useammallekin sivustolle.

 

Palkkioiden lunastus

Mielipidemaailma kyselyt kerryttävät sinulle pisteitä. Normaalisti pisteet näkyvät tililläsi vasta, kun kyselytutkimus on päättynyt, ei siis välttämättä heti, kun itse olet vastannut kyselyyn. Kun pisteitä on kertynyt tarpeeksi, voit lunastaa palkkiosi. Lunastustapoja on monia, joten valitse vain mieleisesi.

Voit helposti siirtää palkkiot rahana PayPal-tilillesi. Jos sinulla ei vielä ole PayPal-tiliä, sen luominen on helppoa osoitteessa PayPal.com. Sieltä voit sitten helposti siirtää rahat joko omalle tilillesi, tai käyttää nettiostoksiin useissa eri verkkokaupoissa.

Mielipidemaailman palkkiot voi lunastaa myös lahjakortteina. Niitä on tarjolla moniin suosittuihin liikkeisiin, kuten Jysk, Zalando, H&M, CDON.com ja Stadium. Listalta löytyy myös McDonald’s, KappAhl DressMann sekä Coolstuff, joka myy muun muassa pienoismalleja ja lautapelejä. AppStore ja iTunes- lahjakortin voi osoittaa myös ystävälle.

Muista, että palkkion vastaanottamiseen voi mennä kahdesta kymmeneenkin päivää, vaikka se lunastettaisiin sähköisesti. Paperisen lahjakortin saapumiseen menee myös noin kymmenisen päivää.

 

Mielipidemaailma kokemuksia

Mielipidemaailma on yksi suosituimmista kyselytutkimuksia tarjoavista sivustoista ja sillä on myös kaikkein tyytyväisimmät jäsenet. Yksi parhaimpia Mielipidemaailma kokemuksia jäsenten mielestä on se, että kyselyihin voi vastata joko tietokoneella tai puhelimella, joten vastaaminen onnistuu periaatteessa missä vain, eikä ole aikaan tai paikkaan sidottua.

Erityisen tyytyväisiä jäsenet ovat siihen, että erilaisten palkkiovaihtoehtojen määrä on rajattu vain neljään vaihtoehtoon, jolloin palkkion lunastaminen on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi turhaa mietiskelyä.

 Rekisteröidy

 

Aktiivisena jäsenenä saa nopeasti kerättyä itselleen mukavan määrän pisteitä, jotka voi muuttaa esimerkiksi käteiseksi ja kotiuttaa ne PayPalin kautta omalle pankkitililleen. Yleensä jäsenten arviot Mielipidemaailmasta ovat positiivisia, negatiiviset arviot liittyvät lähinnä kokemattomuuteen paneelin käytössä. Parhaat maksetut kyselyt?