Miten saada rahaa

Miten saada rahaa? Nykyään tekniikan aikana on paljon enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa netistä. Yhä useammat ihmiset työskentelevät etänä kokopäiväisesti.

Monet ovat kiinnostuneita tienaamaan rahaa netissä, mutta ihmettelevät miten voi tienata rahaa ja mistä rahat tulee. Tässä artikkelissa kerromme teille 21 suositusta ja lupaavasta tavasta tienata rahaa kotona verkossa vuonna 2021.

 

Onko mahdollista ansaita rahaa nopeasti? Jos on, paljonko rahaa tulisi netistä?

Kuinka paljon ja kuinka nopeasti ansaita, riippuu useista tekijöistä. Tärkeimmät ovat taidot, työkokemus, tieto rahan ansaitsemisesta verkossa.

Joissakin tapauksissa täysin erilaiset tekijät ovat tärkeitä. Esimerkiksi YouTube-kanavan, blogin tai somen kanssa. Siinä yleisö on tärkeää, montaako katsoo sisältöäsi.

Useimmat tavat ansaita rahaa vievät aikaa saavuttaakseen kunnollisen tulotason. Tämä kestää yleensä useista kuukausista vuoteen.

On kuitenkin tapoja, joissa sinun ei tarvitse odottaa kauan. Ne sopivat niille, jotka haluavat saada rahaa nopeasti. Esimerkiksi freelance tai maksetut kyselyt. Lisäksi et tarvitse mitään erityisiä taitoja maksettujen kyselyjen täyttämiseen.

Joten kuka tahansa voi tienaa rahaa. Sillä voi ansaita nopeammin, mutta ei niin paljon, ja se voi kestää jopa useita tunteja päivittäin.

Yhteenvetona, mitä enemmän tietoa, taitoja ja kokemusta, sitä nopeammin ja enemmän voit ansaita. Mutta joka tapauksessa, vaikka olisitkin alkutasolla, voit aloittaa jostakin helpommasta ja kehittyä vähitellen eteenpäin.

Alla kuvataan 21 tapaa-ansaita rahaa verkossa, ja ehkä jotkut niistä ovat sinua varten, joten älä missaa mahdollisuutesi aloittaa nyt.

Jos mietit kuinka saada rahaa tai mistä voi ansaita nykyään kunnollista rahaa, niin nämä tavat voivat antaa sinulle inspiraatiota ja erilaisia ​​vaihtoehtoja rahan ansaitsemiseksi.

 

21 tapaa ansaita rahaa

1. Vastaa maksettuihin kyselyihin: Miten saada rahaa kyselyistä?

Maksetut kyselyt ovat verkkokyselyjä, jotka kattavat laajan valikoiman aiheita. Kyselyjen tarkoituksena on selvittää, mitä ihmiset ajattelevat tuotteista ja palveluista.

Kyselyjä voidaan käyttää myös liikeideoiden testaamiseen, jotta yritys voi ymmärtää, onko ihmisillä kiinnostusta. Jotta voisit osallistua tällaisiin kyselyihin, sinulla ei yleensä tarvitse olla taitoja tai kokemusta, kysymykset liittyvät usein arkirutiineihin tai yleisiin käsitteisiin.

Kyselyn tarkoituksena on kuitenkin löytää kyselylomakkeen kohdeyleisöön sopivia ihmisiä, joten aluksi ehdotetaan pari «testi» kysymystä. Ja jos henkilö ei sovi kyselyyn, se päättyy välittömästi.

Kyselyn lopussa vastaajalle maksetaan pieni maksu tai lahjakortti kyselyihin osallistumisesta. Se maksetaan eri tavoin eri alustoilla, mutta useimmissa tapauksissa se on 1-5 euroa/kysely.

Lopuksi voidaan todeta, että maksettu kysely on hyvä ja helppo tapa tienata rahaa kotoa, mutta ne vievät aikaa eivätkä tuo paljon rahaa. Maksetut kyselyt

 

2. Ansaita rahaa sovelluksilla

Miten saada rahaa sovelluksilla? Nykyiset sovellukset voivat auttaa tuottamaan lisätuloja, ja vaihtoehtoja on monia. Teet jo kaiken pankkitoiminnasta laskujen käsittelyyn älypuhelimen kautta.

Joten miksi et käytä puhelintasi myös ansaitaksesi rahaa? Rahan ansaitsemiseen tarkoitetut sovellukset eivät yleensä tee sinusta rikkaita pian, mutta monet voivat antaa sinulle tapoja ansaita vähän lisää rahaa esimerkiksi kattamaan laskujasi.

On olemassa useita erilaisia ​​sovelluksia, joiden avulla voit tienata rahaa. Yleisimmin käytettyjä ovat kyselytehtävät, uhkapelit, sijoitussovellukset, jakamistalous (Airbnb, Uber). Annetaan kuvata kukin yksityiskohtaisesti ja nähdä, mitkä ovat edut ja haitat.

Kyselytehtävät

Olemme aiemmin jo kuvanneet kyselyjä ja miten tienata rahaa niiden kautta. Nyt haluamme korostaa, että kyselyt voivat olla verkkosivusto- tai sovelluspohjaisia. Jotkut yritykset tarjoavat molempia versioita.

Ansaintamalli on pääosin sama, mutta tutkimukset ja niiden sisältö saattaisivat olla erilaisia. Sovelluksissa kyselyt ovat yleensä hieman lyhyempiä, joten voit tehdä ne matkalla jonnekin.

 

Uhkapelit

Uhkapeliä tuskin voidaan kutsua ansaintakeinoksi. Syynä on se, että he eivät vaadi työtä, vaan riippuu onnestasi. Niiden kautta on kuitenkin mahdollista ansaita jotain ja joskus on mahdollisuus saada rahaa nopeasti, joten päätimme lisätä sen luetteloomme.

Suosituimmat uhkapelit ovat online-kasino ja pokeri. Vedonlyöntiä pidetään myös uhkapelinä, kuvailemme sitä myöhemmin erikseen.

Loppujen lopuksi voimme sanoa, että uhkapeli ei ole työtä, mutta oikealla viisaalla lähestymistavalla se voi olla hauskaa ja tuoda rahaa. Sinun tulisi kuitenkin aina harkita myös rahan menettämisen riskiä.

 

Sijoitussovellukset

Kuinka saada rahaa sijoittamalla? Sijoitussovellusten avulla voit sijoittaa tietyn määrän rahaa osakkeisiin, rahastoihin, kryptovaluuttaan jne. Jotkut heistä veloittavat asiakkailtaan tilausmaksun, toiset ovat ilmaisia.

Enimmäkseen avaat siellä sijoitustilin, kun siirrät varasi ja sijoitat ne myöhemmin. On mahdollista aloittaa sijoittaminen ilman kokemusta pienemmästä summasta. Se on kuitenkin tarkoitettu enemmän ihmisille, joilla on kokemusta ja tietävät mitä tehdä.

Tämä tapa ansaita on ihmisille, jotka ovat valmiita odottamaan. Voi kestää muutaman vuoden, ennen kuin sijoituksesi maksavat takaisin. Se on kuitenkin hyvä ja älykäs tapa kasvattaa pääomaa.

 

Jakamistalous

Mitä on jakamistalous ja miten saada rahaa sen kautta? Jakamistalous on sanana peräisin englanninkielen termistä ”sharing economy”, joka viittaa yhteiseen tai yhteisölliseen talouteen; kuluttamiseen, käyttöön ja tuotantoon.

Siitä tulee suosittu nykyään, ja on olemassa monia alustoja ja sovelluksia, jotka toimivat jakamistalouden periaatteen pohjalta. Tällaisten alustojen ja sovellusten työn periaate on, että yksi henkilö tarjoaa jonkin verran arvoa / palveluja toiselle, ja sovellus auttaa heitä löytämään toisensa.

Erinomainen esimerkki on kiinteistön vuokraus Airbnb: n kautta tai auton / taksin ottaminen Uberin kautta. Tämä tapa ansaita rahaa on yksinkertainen ja luotettava. Jos sinulla on asunto, auto tai jotain muuta, jota et joskus käytä, ja ajattelet mistä saada rahaa nopeasti, tämä on sopivin tapa.

 

3. Lainata rahaa

Rahan lainaaminen on luultavasti yksi helpoimmista tavoista «ansaita», mutta sinun on aina pidettävä mielessä, että ne on palautettava. Lisäksi yleensä on korkoa, joka joudut maksamaan lainatun määrän lisäksi.

Joten onko lainanotto todella tapa «ansaita» tai «tuhlata» rahaa? Se riippuu lainanotosta. Mielestäni on syytä lainata rahaa, jos sen avulla voit ansaita enemmän kuin lainasit ja voit myös kattaa korot. Esimerkiksi laina keksinnölle, yritykselle, investoinnille jne.

On olemassa erilaisia ​​tapoja lainata rahaa. Luotettavin on virallinen pankki, josta voit saada luottokortin tai lainan. Toinen tapa lainata on perhe ja ystävät. Ja vähiten tehokas ja luotettava on lainata luotonantajilta.

Rahan lainaaminen on heidän asia. Ne antavat sinulle valtavan määrän rahaa ilman mitään takuita, mutta veloittavat esimerkiksi kauheaa korkoa 20-30%.

Lopuksi haluan sanoa, että lainanotto on joskus hyödyllistä, mutta sinun on oltava varovainen ja ajateltava viisaasti ennen kuin otat rahaa.

 

4. Vedonlyönti urheilutapahtumiin

Vedonlyönti on tänään suurta liiketoimintaa. Se on harrastus, jota nauttivat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Jotkut näistä ihmisistä lyövät vetoa hyvin harvoin, kun taas toiset panostavat säännöllisesti.

Jotkut heistä panostavat pelkästään huvin vuoksi, kun taas toiset ottavat asiat hyvin vakavasti ja ponnistelevat todellisuudessa ansaitessaan rahaa.

On useita syitä, miksi vedonlyönti on niin suosittua, mutta se ei tarkoita, ettei riskejä ole. Rahapeleihin liittyvät riskit ovat johtaneet negatiivisiin seurauksiin, jotka ovat liittyneet myös uhkapeleihin.

Jo antiikin Kreikan aikoina oli filosofeja, jotka varoittivat uhkapelien vaaroista. Ja koko historian ajan on ollut ihmisiä, jotka väittävät, että se on moraalitonta tai turmeltunutta. Urheiluvedonlyönnin vastustamisen seurauksena monet kansat ympäri maailmaa ovat kieltäneet sen kerralla tai toisella vuosien varrella. Nämä kiellot ovat tunnetusti epäonnistuneet.

Nykyään vedonlyöntiä pidetään yleensä sosiaalisesti hyväksyttävänä toimintana. Se ei todellakaan ole asia, jota kenenkään pitäisi hävetä tai tuntea tarvetta piiloutua.

Tähän liittyviä riskejä ei kuitenkaan voida sivuuttaa. Vedonlyönnissä on monia kielteisiä vaikutuksia, kuten rahan menettäminen, pettymys, riippuvuus. On myös positiivisia vaikutuksia, kuten hauskaa, enemmän kiinnostusta peliin, mahdollisuus voittaa rahaa.

Emme halua estää sinua vedonlyönnistä urheilusta, haluamme vain kertoa positiivisista ja negatiivisista puolista. Mielestämme vedonlyönti viisaalla lähestymistavalla voi tuoda positiivisia tunteita ja myös rahaa.

 

5. Ansaita rahaa freelance-kirjailijana: Kuinka saada rahaa freelancen kautta?

Freelance-kirjoituksista on tulossa suosittu tapa ansaita viime aikoina. Jos pidät tekstien kirjoittamisesta, tämä on luultavasti sinulle. Freelance-kirjoittajana saat kirjoittaa artikkeleita, blogeja ja muita erilaisia ​​tekstejä.

Tullaksesi freelance-kirjailijaksi, voit rekisteröityä jollekin sille tarkoitetulle alustalle ja luoda profiilisi. Freelancer-työskentelyn etuna on, että voit valita työaikasi ja saada asiakkaita ympäri maailmaa.

Freelancerin haittoja on, että ei ole vakaa tuloa, et tiedä milloin saat tilauksia ja kuinka monta. Ansiot riippuvat taidoistasi ja tilausten määrästä. Alussa freelancerit saavat yleensä noin 1-3 tilausta kuukaudessa, mutta myöhemmin hyvillä arvosteluilla voi saada enemmän.

Freelancer sopii yleensä hinnasta etukäteen asiakkaan kanssa. Suosittelemme aloittamaan 10-15 € / sivu, jotta saisit lisää asiakkaita, ja sitten mahdollisesti voisit nostaa hintoja.

 

6. Videon editoiminen: Miten saada rahaa videoeditoinnista?

Teknologian kehittyessä ja digitaalisen sisällön myötä yhä enemmän ammattilaisia ​​tarvitaan tämän sisällön, erityisesti videon, luomiseen. Yksi videon tekemisen tärkeimmistä vaiheista on editointi.

Videoeditorien ammattilaiset luovat tarinan kuvamateriaalin, äänen ja grafiikan avulla. He kirjoittavat komentosarjoja, luovat kuvakäsikirjoituksia, tuottavat ja muokkaavat videoita eri alustoille, luovat grafiikkaa, animaatioita, äänitehosteita ja äänenpuremia. He muuttavat valokuvaajan tai videokuvaajan kuvaaman raakamateriaalin kiehtovaksi tarinaksi.

Suomessa videon muokkaajat veloittavat keskimäärin 25 € / tunti. On monia tapoja työskennellä videonmuokkaajana. Ensinnäkin, voit saada työpaikan yrityksessä.

Toiseksi voit työskennellä freelancerina verkossa. Vielä yksi vaihtoehto on luoda ja muokata omaa sisältöäsi. Myöhemmin voit myydä sen tai julkistaa esimerkiksi YouTube-kanavalle.

 

7. Kääntää tekstejä

Miten tehdä rahaa useilla kielillä? Tekstien kääntäminen on tulossa suosittu tapa ansaita viime aikoina, kun yritykset kansainvälistyvät ja tarvitsevat sisältöä monilla kielillä.

On vähemmän todennäköistä saada työpaikka yrityksessä kääntäjänä, usein kääntäjät ovat freelancereita. On sekä yksittäisiä freelancereita että käännösyrityksiä. Yleensä yksittäiset kääntäjät veloittavat hieman vähemmän. Käännöksen hinta on keskimäärin 30-50 € / tunti.

Tämä tapa ansaita on erityisesti sinulle, jos olet kaksikielinen tai osaat useita kieliä. Parasta etua kääntäjänä Suomessa on, että suomen kieli on vaikeaa eikä niin yleistä, joten jos osaat suomea ja englannin, saksan tai espanjan kieliä, sinulla on mahdollisuus saada monia kääntötilauksia.

 

8. Muu freelance-työ: logon suunnittelija, graafinen suunnittelija jne

Samalla tavalla kuin videon muokkaus, logosta ja graafisesta suunnittelusta on tullut suosittuja ja vaadittuja digitaalisten tuotteiden kehityksen yhteydessä.

Tuotemerkkejä on lukuisia ja uusia on luomassa, kukin niistä tarvitsee tuotemerkin. Graafista suunnittelua tarvitaan suurimmalle osalle digitaalista sisältöä. Joten tämän työn suorittamiseen tarvitaan monia ammattilaisia.

Tämä työ ei ole helppoa, vaatii tiettyä koulutusta ja taitoja, mutta se on sen arvoista, ja tämän oppiminen on hyvä työmahdollisuus tulevaisuudessa. Suomessa näiden suunnittelijoiden palkat alkavat 15 € / tunti ja voivat nousta jopa 40 € / tunti. Parhaassa tapauksessa voit saada graafisen suunnittelijan työpaikan yrityksessä. Muuten on myös mahdollista rekisteröityä freelance-alustalle ja työskennellä siellä.

 

9. Aloittaa blogi ja kauppalistaa se AdSense-mainoksilla: Kuinka saada rahaablogista?

Jos sinulla on jo blogi tai suunnittelet sellaisen perustamista, on tärkeää tietää, että voit alkaa tienata rahaasiitä. On monia tapoja kaupallistaa blogiisi. Yksi suosituimmista ja käytetyimmistä on AdSense.

Google AdSense on mainontaohjelma, jonka avulla voit näyttää mainoksia verkkosivustollasi, blogissasi tai YouTube-videoissasi ja saada maksua, kun kävijät napsauttavat niitä.

Mainokset luodaan yrityksistä, jotka käyttävät Googlen AdWords-ohjelmaa, jonka syötät erityisellä AdSense-koodilla blogiisi tai verkkosivustoosi.

Uusille verkkosivustoille tai blogeille Google AdSense voi olla yksi nopeimmista tavoista                 tuottaa tuloja, minkä vuoksi se on niin suosittu.

On hyvä kaupallistaa blogisi, kun sillä on vähintään 100 kävijää päivittäin. AdSense maksaa sinulle keskimäärin 0,5-5 € 100 kävijää kohden olettaen, että 0,5-3% vierailijoista napsauttaa mainoksia blogissasi.

Tulot riippuvat blogin aiheesta ja kävijöistä. Jos sinulla on tuhat kävijää kuukaudessa, voit ansaita jopa 50 €. AdSensen avulla et voi ansaita valtavasti rahaa, mutta se on helpoin tapa kaupallistaa blogi.

On muita tapoja mainostaa ja markkinoida, mikä maksaa sinulle enemmän, mutta ne vaativat aikaa ja monia blogin lukijoita.

 

10. Ansaita rahaa kumppanimarkkinoinnilla

Mitä on kumppanimarkkinointi ja miten voi saada rahaa sen kautta? Kumppanimarkkinointi on online-myyntitaktiikka, jonka avulla tuotteen omistaja voi lisätä myyntiä antamalla muiden suositella tuotetta.

Samalla se tarjoaa kumppaneille mahdollisuuden ansaita rahaa tuotteiden myynnistä luomatta omia tuotteita.

Yksinkertaisesti sanottuna kumppanimarkkinointiin kuuluu tuotteen tai palvelun viittaaminen jakamalla se blogissa, somen alustoilla tai verkkosivustolla.

Kumppani ansaitsee palkkion joka kerta, kun joku tekee ostoksen suositukseensa liittyvän ainutlaatuisen linkin kautta. Palkkio voi olla mikä tahansa määrä tuotteen arvosta riippuen, yleensä 5-500 €.

Ei ole niin vaikeaa, miltä se kuulostaa aluksi. Suosittelemme oppimaan lisää kumppanimarkkinoinnista lukemalla artikkeleita ja katsomalla opetusvideoita, ja sitten voit aloittaa oman passiivisen tulosi rakentamisen!

 

11. Kirjoittaa ja myydä e-kirjoja: Miten saada rahaa kirjoista?

Yksi tehokkaimmista tavoista muuttaa intohimosi liiketoiminnaksi on myydä e-kirjoja verkossa. Jokaisella on asiantuntemusta, joka voi auttaa sinua kirjoittamaan e-kirjoja.

On ihmisiä, jotka arvostavat tietosi ja haluavat oppia lisää. Voit auttaa heitä kirjoittamalla e-kirjoja. Internet on muuttanut niin monia asioita maailmassa. Se muutti myös tapaa, jolla ihmiset ostavat ja lukevat kirjoja.

Nykyään on monia yksittäisiä ihmisiä, jotka kirjoittavat kirjoja ja myyvät niitä verkossa. Ei kustantamoa tai yritystä tarvita! Se on mahdollista, koska he kirjoittavat e-kirjoja.

Joten mitä on e-kirja? E-kirjat ovat kirjoja muodossa, jossa ne voidaan toimittaa tai ladata verkossa. Voit kirjoittaa ne itse, palkata kirjoittajia, käyttää julkista sisältöä ja luoda e-kirjojasi monista lähteistä.

Suosituin e-kirjojen myyntialusta on Amazon. Monet kirjailijat ovat saavuttaneet siellä tuhansia ja miljoonia dollareita. Amazonin lisäksi voit myös luoda oman verkkosivuston ja julkaista siellä. Tulot e-kirjojen myynnistä vaihtelevat myynnin mukaan, enemmän myyt – enemmän ansaitset.

 

12. Perustaa verkkokauppa

Yksi viime vuosien trendeistä on verkkokaupat. Jotkut tunnetut kaupat avaavat     verkkokaupat pitääkseen myynnin korkealla tasolla. On myös yrittäjiä, jotka aloittavat  vain verkkokaupasta ja myyvät vain siellä.

Aloittaminen on edullista, joten kaikki kiinnostuneet voivat avata oman myymälän. Yrittäjä voi tilata ammattimaisen verkkosivuston tai luoda verkkokaupan itse, ohjelmointitaitoja ei tarvita, on monia alustoja, joilla voit luoda myymälän muutamassa tunnissa. Tarpeistasi riippuen sinun on maksettava kuukausittain noin 5-20 €.

Tämän lisäksi markkinointikustannukset ovat muutama sata euroa, mutta voit asettaa budjetin itse. Kun olet luonut kauppasi, sinun on huolehdittava tuotteista, vastaanotettava tilauksia / maksuja ja toimitettava tilauksia asiakkaille.

 

13. Perustaa verkkokauppa DropShippingillä

Dropshipping-kauppa näyttää samalta kuin mikä tahansa muu verkkokauppa, mutta myymälä ei pidä tuotteita varastossa. Sillä ei ole lainkaan varastoja. Dropshipping-myymälän omistaja toimii välimiehenä, saatuaan tilauksen, hän tilaa toisesta myymälästä ja toimittaa asiakkaalle.

Tällainen verkkokauppa keskittyy vain tuotteiden mainostamiseen ja maksaa tukkuliikkeelle tuotteen kustannukset, kun tuote on myyty. Tukkukauppias on vastuussa tuotteen toimittamisesta loppuasiakkaalle.

Tukkukauppiaan ja dropshipperin välillä on yleensä sopimus, että tukkumyyjä voi tehdä alennuksia säännöllisten suurten tilausten vuoksi, ja hän lupaa toimittaa kaiken ajoissa. Tällöin dropshipper suostuu tilaamaan vain tältä tukkumyyjältä.

Se on erittäin älykäs liiketoiminta, koska siihen liittyy vähemmän riskejä, ei tarvitse ostaa tuotteita. Voit oppia harjoittamaan dropshipping-liiketoimintaa lukemalla artikkeleita ja katsomalla opetusvideoita. On monia alustoja, joilla voit luoda myymälän ja aloittaa myynnin.

 

14. Ansaita rahaa YouTuben avulla

YouTube on Googlen videopalvelu, josta löydät kaikenlaisia ​​videoita. Jos haluat tulla bloggeriksi ja perustaa oman kanavasi, YouTube on yksi parhaista alustoista sille.

Miten saada rahaa YouTubesta? Voit julkaista videoitasi ja kun sinulla on 1000 seuraajaa ja 4000 katselutuntia, voit kaupallistaa kanavasi. YouTube alkaa lisätä mainoksia kanavasi videoihin, ja jokaisesta mainoksen katselusta saat tietyn palkkion. Voit ansaita keskimäärin 0,5-10 euroa jokaisesta 1000 katsojasta.

Youtubesta tuli erittäin suosittu nuorten keskuudessa, nykyään monista alle 20-vuotiaista nuorista tulee bloggaajia, ja jotkut heistä menestyvät. Joten jos olet nuori ja ajattelet miten saada rahaa alaikäisenä, tämä tapa saattaa olla sinulle

Ansaitseminen YouTube-kanavalla on mielenkiintoista ja hauskaa, mutta ensimmäinen tavoitteesi kanavan käynnistämisen yhteydessä ei saisi olla ansaitseminen.

Se vie aikaa ja vaivaa, ennen kuin saat 1000 seuraajaa, eikä sinulle makseta ennen sitä. Jos haluat vain ansaita, kyllästyt ja lopetat tämän idean. Sen sijaan sen pitäisi olla harrastuksesi, sinun on tehtävä se huvin vuoksi. Sitten myöhemmin voit saada palkkion työstäsi.

 

15. Tulla Instagram-vaikuttajaksi: Miten tehdään rahaa somessa?

Instagram on kasvanut dramaattisesti viime vuosina, laajentamalla sen ominaisuuksia ja lisäämällä yli 200 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää. Instagramissa on monia ihmisiä, joilla on tuhansia ja miljoonia seuraajia.

Suurin osa heistä on vaikuttajia. Vaikuttajat ovat Instagram-käyttäjiä, joilla on vakiintunut uskottavuus ja yleisö; kuka voi suostutella muita.

Miten tulla Instagram-vaikuttajaksi? Kuinka saada rahaa sillä ja paljonko tulee? Voit tulla Instagram-vaikuttajaksi keräämällä suuren yleisön – monia seuraajia. Lisäksi sinun on julkaistava mielenkiintoista sisältöä säännöllisesti. On suositeltavaa julkaista korkealaatuisia tekstejä, kuvia ja videoita.

Siinä tapauksessa sisältösi näyttää houkuttelevammalta. Voit ansaita julkaisemalla kaupallistettuja viestejä, lähettämällä tytäryhtiölinkkejä, myymällä erilaisia ​​tuotteita.

Vaikuttajat, joilla on noin 10,000 seuraajaa, voivat veloittaa 100-300 € jokaisesta kaupallistetusta viestistä, ja 100,000 seuraajan yleisöllä on mahdollista veloittaa jopa 1000 €. Se riippuu kuitenkin aina mainostyypistä ja sisällön laadusta.

 

16. Myydä kuviasi verkossa

Miten saada rahaa kuvista? Kyky ansaita rahaa valokuvaajana, kuten YouTuber tai Instagrammer, tarkoittaa luovuuden hyödyntämistä työn keskiössä ja sen soveltamista kykyjesi kaupallistamiseen.

Voi tuntua vaikealta tehdä sitä, kun kuka tahansa, jolla on uusin iPhone, voi kutsua itseään valokuvaajaksi ja kaikki käyttävät jonkinlaista ilmaista kuvankäsittelyohjelmaa. Tämä on kuitenkin mahdollista oikeaan lähestymistapaan valokuvien aiheeseen ja niiden mainontaan ja myyntiin.

Voit aloittaa valokuviesi kaupallistamisen lataamalla ne kuvapankkiin. Niitä on useita vaihtoehtoja, esim. Adobe Stock tai Shutterstock.

Yleensä valokuvat ansaitsevat noin 25-45 senttiä kuvaa kohden kuukaudessa. Tämä riippuu tietysti monista tekijöistä, kuten siitä, kuinka monelle toimistolle lataat, taitoistasi avainsanojen kirjoittamisessa ja kuvien ainutlaatuisuudesta.

 

17. Käteispalautus ostoista (cashback)

Mitä on käteispalautus ja kuinka saada rahaa sillä? Käteispalautus ostoksista tarkoittaa, että saat prosenttiosuuden takaisin ostoksistasi bonuksena. Se ei ole todellista tuloa, mutta rahasi palauttaminen ja on silti hyvä budjetillesi.

Suuret paikalliset vähittäiskauppaketjut tarjoavat käteispalautusta myymälöissään jonkinlaisen kanta-asiakasohjelman luomiseksi. Suomessa S-ryhmä ja Kesko ovat suurimpia vähittäiskauppaketjuja, jotka tarjoavat asiakkailleen käteispalautusta.

On myös verkkosivustoja / alustoja, jotka tarjoavat käteispalautusta eri verkkokauppojen ostoksista.

 

18. Myydä vanhoja asioita, joita et käytä

Yksi tapa ansaita rahaa on myydä erilaisia ​​vanhoja tavaroitasi, joita et käytä. Jälleen, se ei ole todellista tuloa, koska myyt tavaroitasi jotka ostit jokin aika sitten.

Jos et kuitenkaan käytä sitä, et tarvitse sitä enää, ja se vie tilaa. Tällöin vanhojen tavaroiden myynti tuo sinulle rahaa ja auttaa tyhjentämään tilaa. Voit julkaista sen somessa tai tavaroiden myyntiä varten tarkoitetulla alustalla (eli Tori.fi)

 

19. Luoda verkkokurssi

Jos sinulla on erityistietoja tai taitoja, joiden uskot olevan hyödyllisiä muille, ja pystyt jakamaan tämän / opettamaan, niin tämä tapa ansaita on juuri sinulle.

Voit luoda digitaalisen kurssin ja alkaa sitten myydä sitä. Digitaalisen kurssin luomisen ja myynnin edut:

– voit myydä sen niin monelle ihmiselle kuin haluat

– työskentelet kurssin luomisen parissa kerran, sitten vain myyt ja saat rahaa

– voit myydä kurssisi niin kauan kuin haluat

– päätät kurssin hinnan itse

Haittoja ei ole, pahimmassa tapauksessa, jos kukaan ei osta kurssiasi, menetät vain aikaa sen luomiseen. Voit kuitenkin yrittää myydä näitä kursseja myöhemmin tai käyttämällä eri alustoja / myyntikanavia.

 

20. Testata tuotteita

 On tapa ansaita rahaa testaamalla tuotteita, palveluja, ohjelmistoja jne. Testaaja on henkilö, joka testaa joitain tuotteita virheiden, vikojen tai ongelmien varalta, joita loppukäyttäjä voi kohdata.

Yksinkertaisesti sanottuna testaajan tehtävänä on testata tuotteita ja antaa raportteja tuotteesta mahdollisesti vaadittavista ongelmista tai parannuksista. Joskus testaaja voi käydä kaupassa ja testata tuotteiden ulkonäköä, asiakaspalvelun tasoa tai muuta.

Joskus ikää ei ole tiukasti rajoitettu, joten voit työskennellä ja saada rahaa alaikäisenä. On yrityksiä, jotka etsivät testaajia ja antavat heille erilaisia ​​tehtäviä. Tehtävät maksetaan vaikeuden tai ajan perusteella. Se alkaa 5 eurosta ja voi nousta jopa 50 euroon.

21. Ansaita ilmaisia bitcoineja: faucets

Mitä on bitcoin ja miten saada rahaa sen kautta? Bitcoin, jota usein kutsutaan kryptovaluutaksi, on digitaalinen valuutta, täysin virtuaalinen rahatyyppi. Se on kuin käteisen online-versio.

Voit käyttää sitä tuotteiden ja palveluiden ostamiseen, mutta monet kaupat eivät vielä hyväksy Bitcoinia, ja jotkut maat ovat kieltäneet sen kokonaan.

Jos et tiennyt, on laillisia tapoja saada ilmaisia ​​bitcoineja. Faucets ovat epäilemättä helpoin tapa saada ilmaisia ​​bitcoineja. Bitcoin-faucets ovat verkkosivustoja, jotka tarjoavat taloudellista hyötyä käyttäjilleen satoshis-muodossa (sadas miljoonasosa bitcoinista) vastineeksi tehtävästä tai mainosten katsomisesta.

Suosituimmat hanat ovat Cointiply, Bonus Bitcoin, Bitcoin Aliens. Tällä hetkellä bitcoinin vaihtokurssi euroiksi on noin 42 000. Voit siis laskea itsellesi ansaintamahdollisuutesi.

 

Edut tienata rahaa kotoa

Viimeaikainen globaali tilanne Covid-19: n kanssa on muuttanut elämäntyyliämme kokonaan. Ihmiset elävät eri tavalla, he viettävät suurimman osan ajasta kotona, eivät vieraile julkisissa paikoissa. ihmiset ovat alkaneet siirtyä etätyöhön vuodesta 2020 lähtien.

Vuonna 2021 on vielä enemmän etätyötä tekeviä ihmisiä, eri lähteiden mukaan noin 30-50% työntekijöistä työskentelee etänä vuonna 2021. Näinä aikoina jopa työttömät ihmiset saavat mahdollisuuden työskennellä kotona ja ansaita.

Se oli yksi syy tämän artikkelin kirjoittamiseen luettelolla 21 tapaa ansaita verkossa. Halusimme kannustaa työttömiä ihmisiä jakamalla tapoja ansaita kotona ja ehkä antamalla heille inspiraatiota. Niille, jotka työskentelevät etänä, se on myös hyödyllistä, koska voit löytää tapoja saada sivutuloja.

Lisäksi haluamme korostaa kotona työskentelyn etuja, jotta ihmiset eivät tuntisi työtään rajoitetuksi, mutta nauttivat etätyöstä.

Työskentelyn ja kotona ansaitsemisen edut:

– joustava aikataulu

– vähemmän työmatkalle kuluvaa aikaa

– vähemmän menoja (et käytä autoa tai bussia, et vieraile baareja, ravintoloita jne.)

– mukavat vaatteet töissä

– enemmän aikaa perheen kanssa

– saat mahdollisuuden oppia järjestämään työaikasi, sinusta tulee itsenäisempi ja vastuullisempi työntekijä