Mobrog kokemuksia

Mobrog on saksalainen Splendid Research GmbH:n omistuksessa oleva nettisivusto, joka on erikoistunut verkkokyselyihin. Kenellä tahansa on mahdollisuus ansaita rahaa vastaamalla Mobrogin markkinatutkimuksiin, joiden avulla kehitetään tuotteita ja palveluita parempaan suuntaan.

Jokainen Mobrog kyselyihin osallistuva on siis omalta osaltaan parantamassa niiden laatua. Mobrog antaa osallistujille vapauden valita mihin kyselyihin he haluavat osallistua, eikä ketään velvoiteta osallistumaan kaikkiin tarjottuihin kyselyihin.

Sivustolle rekisteröityminen on ilmaista ja ansaitut tulot tulevat suoraan osallistujille itselleen ilman maksullisia välikäsiä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kertomaan oma mielipiteesi erilaisista mielenkiintoisista aiheista kyselyn muodossa.

 Rekisteröidy

 

Kuinka Mobrog toimii?

Rekisteröityäksesi Mobrogiin mene www.mobrog.com sivustolle tietokoneellasi. Kun olet täyttänyt omat tietosi ja lähettänyt lomakkeen, varmistusviesti lähetetään sähköpostiisi. Seuraavaksi avaa sähköposti ja klikkaa sieltä löytyvää linkkiä, joka johtaa Mobrogin nettisivuille.

Nyt sinulla on oma profiili ja voit aloittaa kyselyiden täyttämisen. Mitä enemmän tietoja lisäät profiiliisi, sitä enemmän Mobrog tietää sinusta. Näiden tietojen avulla pystyt osallistumaan yhä useampiin sinua koskeviin kyselyihin. Niihin sinut kutsutaan sähköpostiviestien kautta. Kyselyihin vastataan joko kirjoittamalla teksti vastauskenttään, tai tekemällä yksinkertaisesti klikkauksia.

Rekisteröityäksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias Suomessa asuva kansalainen, jolla on henkilökohtainen sähköpostiosoite. Jos haluat joskus irtisanoutua Mobrogin käyttäjistä, voit tehdä sen helposti poistamalla oman tilisi, tai voit jättää käyttäjätilisi vain käyttämättä.

 

Tienaa rahaa osallistumalla kyselyihin

Mobrogin teettämät kyselyt liittyvät markkinatutkimukseen, sekä tieteeseen. Tulosten avulla eri yritykset ja tutkijat pystyvät kehittämään omia palveluitaan ja tuotteitaan parempaan suuntaan.

Yhden kyselyn tekemiseen menee noin 10-15 minuuttia, ja siitä on mahdollista saada 1-3 euroa riippuen kyselystä. Kysymykset voivat koskea esimerkiksi harrastuksia tai mielipiteitä markkinoinnin suhteen. Antamiesi tietojen perusteella Mobrog laittaa sinut tiettyyn kategoriaan, ja lähettää sinulle kyselyitä, jotka vastaavat kategorian tietoja. Sinua ei siis pyydetä vastaamaan kyselyyn, joka ei liity sinuun aiheiltaan.

Joskus kyselyssä voi olla monta osallistujaa omasta kategoriastasi, ja tästä syystä sinä et saa siihen kutsua. Saat kuitenkin pian sähköpostiisi uuden kyselyn. Vastaathan kyselyiden kysymyksiin aina rehellisesti ja myös niin hyvin kuin pystyt. Rehellisyys, oma kokemus ja into jakaa ne kyselyn muodossa ovat tärkeitä ominaisuuksia.

 

Paypal ja Skrill maksuvaihtoehtoina

Kun olet vastannut kyselyihin ja ansainnut siitä palkkion, se kirjataan omalle jäsentilillesi. Voit siirtää rahat itsellesi, kun kokonaissumma ylittää viisi euroa. Palkkion siirtäminen itselle tapahtuu Paypalin ja Skrillin, tai jonkin muun samantapaisen yrityksen kautta.

Paypal on yhdysvaltainen yritys, joka korvaa perinteiset maksumenetelmät sähköisellä. Paypalin avulla pystyt hallinnoimaan omia rahojasi, ja vain yhden tilin kautta. Skrill sen sijaan on englantilainen yritys, joka toimii samalla periaatteella kuin Paypal, eli sähköisenä maksuvälineenä. Se toimii käyttäjän sähköpostin kautta turvallisesti ja vaivattomasti. Liitä luottokorttisi profiilisi tietoihin Paypal tai Skrill sovelluksissa, jotta rahan siirtäminen olisi entistä helpompaa. Kun käytät Skrill palvelua Mobrogin yhteydessä, muista rekisteröidä molemmat samalla sähköpostiosoitteella.

Kyselyihin osallistumisen lisäksi sinulla on myös mahdollisuus tienata rahaa kutsumalla ystäväsi mukaan Mobrogin toimintaan. Tämä on mahdollista silloin, kun olet kutsunut ystäväsi tietyllä hakulomakkeella sivustolle. Saat rahat sen jälkeen, kun ystäväsi on tehnyt kolme kyselyä alusta loppuun hyväksytysti.

 

Ole osana tuotteiden ja palveluiden kehittämistä

Mobrog kyselyitä täyttämällä sinulla on mahdollisuus olla kehittämässä tuotteita ja markkinointia, ja saada siitä lisäksi ansioita. Mobrog on helppokäyttöinen ja luotettava yritys, joka on tehnyt kyselyihin osallistumisesta yksinkertaista ja hauskaa. Jokaista rekisteröitynyttä käyttäjää kohdellaan yksilöllisesti, niin että tällä on mahdollisuus päästä täyttämään kyselyitä, jotka liittyvät häneen itseensä.

Käyttäjien tiedot ovat sataprosenttisesti turvassa, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun, kuin kyselyiden laatimiseen ja palkkioiden maksamiseen. Palkkio siirretään kyselyyn osallistuneen tilille Paypalin, Skrillin tai jonkin muun sähköisen maksumenetelmän kautta. Mobrogiin rekisteröityminen ei ole sitovaa, eikä se vaadi käyttäjältään osallistumista jokaiseen Mobrogin ehdottamaan kyselyyn. Antamalla mahdollisimman paljon tietoa itsestä sinulla on myös paremmat mahdollisuudet löytää kyselyitä Mobrogin nettisivuilta.

Yli kolmellakymmenellätuhannella käyttäjällä on kokemusta Mobrogin käyttämisestä, ja seitsemänkymmentä prosenttia heistä on hyvin tyytyväisiä palveluun. Tule siis osaksi markkinoinnin ja tieteen edistämistä.

 

Mobrog kokemuksia

Mobrog saa jäseniltään yleisarvosanaksi 7,5. Tämä tarkoittaa sitä, että osalla paneelin jäsenistä on ollut negatiivisia Mobrog kokemuksia. Mutta suurin osa näistä negatiivisista kokemuksista liittyy siihen, että jäsen ei olekaan ollut sopiva hänelle lähetettyyn kyselyyn, joten hänet on ohjattu vastaamaan toiseen kyselyyn, jonka arvo ei välttämättä ole ollut sama kuin alkuperäisen kyselyn.

Joten kyseessä ovat paneelin tekniset ominaisuudet, joihin jotkin paneelin jäsenet ovat olleet tyytymättömiä. Tyytymättömyyttä voi aiheuttaa myös se, että kyselyitä ei välttämättä tule tasaiseen tahtiin, joinakin viikkoina niitä voi tulla vähemmän.

 Rekisteröidy

 

Sen sijaan yleiseen luotettavuuteen ja palkkioiden maksamiseen paneelin jäsenet ovat erittäin tyytyväisiä ja kokevat, että aktiivisena jäsenenä palkkioita saa kerättyä helposti.