Monosurveys kokemuksia

Mikä on Monosurveys? Monosurveys on suomalaisen markkinatutkimusyhtiön Liidimedia Oy:n verkkosivusto ja sovellus, jonka käyttäjät pääsevät osallistumaan kuluttajatutkimuksiin.

Brändien toimintaan vaikuttamisen lisäksi käyttäjät tienaavat rahaa, Gofit-lahjakortteja ja R-kioskin lahjakortteja. Yritys mainostaa tarjoavansa kyselyitä brändeiltä, jotka tunnistat. Kyselyjen aiheet vaihtelevat romantiikasta politiikkaan ja autoista ruokaan.

Normaalien kyselyiden lisäksi Monosurveys tarjoaa toisinaan käyttäjille tilaisuuden kokeilla uusia tuotteita, joista heidän tulee kertoa kokemuksiaan ja mielipiteitään.

 Rekisteröidy

 

Miten Monosurveys toimii?

Monosurveyn käytön aloittaminen on helppoa. Aloita luomalla käyttäjätili sivustolle. Muista antaa tietosi oikein ja vastata huolella aloituskyselyyn.

Profiilin tiedot ja aloituskysely auttavat Monosurveyta lähettämään sinulle kyselyitä, jotka kiinnostavat nimenomaa sinua. Lisäksi mitä enemmän Monosurvey tietää sinusta, sinä enemmän voit saada kohdennettuja kyselyitä ja tienata rahaa täyttämällä niitä.

Muista vahvistaa tilisi ja sitten vain odotat kyselykutsuja!

Monosurveys kyselyt ja Mielipidemaailma kyselyt muistuttavat paljon toisiaan. Eikä tämä ole ihme, koska kumpikin sivusto on suunnattu suomalaisille kuluttajille. Sinun ei tarvitse etsiä kyselyitä Monosurveys-sivustolta vaan saat kutsut suoraa sähköpostiisi tai mobiilisovelluksen ilmoituksina.

Kyselyitä voidaan tehdä joko selaimen tai sovelluksen kautta. Huomioi kuitenkin, että osa kyselyistä on tarkoitettu vain tietokoneen selaimella täytettäviksi. Älä avaa näitä kyselyitä puhelimella, koska et pysty avaamaan niitä toista kertaa tietokoneellasi ja kysely jää sinulta valitettavasti välistä.

 

Ansaitse rahaa Monosurveys-sivustolla

Voit ansaita rahaa Monosurveys-sivustolla vastaamalla brändien kuluttajakyselyihin. Saat kyselyitä sähköpostiisi tai mobiilisovellukseen Monosurveys-sivustolle kertomiesi tietojen mukaan.

Aiheet voivat olla aivan mitä tahansa, mutta joitakin esimerkkejä ovat autot, ruoka, arki ja politiikka. Usein kysymyksissä sinua pyydetään kertomaan mielipiteistäsi tai havainnoistasi liittyen tietyn brändin mainontaan, kokemuksiisi tuotteista ja omiin elämäntapoihisi.

Huomioi kuitenkin, että sinun täytyy tehdä kysely loppuun saakka, että voit tienata sillä.

Saat viestin kyselystä sähköpostiisi tai sovellukseen. Kyselyn alussa sinulta saatetaan kysyä perustietoja. Näiden kysymysten jälkeen saatat saada viestin, joka kertoo kyselyllä olevan jo tarpeeksi vastauksia tai ettet sovi kyselyn kohderyhmään. Tämän jälkeen kysely katkeaa ja et saa sen täyttämisestä palkkiota.

Et pysty vaikuttamaan paljoa siihen, montako Monosurveys-kyselyä saat kuukaudessa. Kyselyiden määrä riippuu lähinnä siitä, millaisia kyselyitä sivustolla on tarjottavana ja sovitko sinä niiden kohderyhmään. Kriteereinä voivat olla esimerkiksi ikä, asuinmaa ja -paikka, sukupuoli, koulutus ja ammatti sekä mielenkiinnonkohteet.

Useimmat kyselyt kestävät 5-20 minuuttia ja niistä voi tienata 0,40-4 €.

 

Maksutavat

Tienaat rahaa Monosurveys-käyttäjätilillesi jokaisesta loppuun tekemästäsi kyselystä. Pystyt lunastamaan palkkiot, kun olet tienannut vähintään 10 euroa.

Palkkio voidaan maksaa suoraa PayPal-tilillesi, jossa se on käytössäsi normaalina rahana ja josta voit siirtää sen suoraa pankkitilillesi. Vaihtoehtoisesti vois myös valita lahjakortin (R-kioski, Paysafecard, GoGift tai Amazon), jonka koodin saat sähköpostiisi. Näistä Paysafecard ja GoGift käyvät lukuisissa eri paikoissa, kuten nettipeleissä, elämyksiin ja useissa kaupoissa.

Kyselytutkimuksista ansaittavan rahan ja lahjakorttien lisäksi Monosurveys tarjoaa käyttäjilleen toisinaan mahdollisuuksia kokeilla uusia tuotteita tai osallistua maistajaisiin. Käyttäjät voivat tienata lisärahaa myös kutsumalla ystäviään mukaan sivustolle.

 

Monosurveys kokemuksia

Suomalaisen Liidimedia Oy:n Monosurveys antaa itsestään turvallisen kuvan. Kyselyihin vastataan anonyymisti ja turvallisuutesi luvataan olevan 100% taattu.

Koska ennen kyselyn tekemistä ilmoitetaan sen kesto, ei käyttäjä kohtaa ikäviä yllätyksiä ikuisuuden kestävien kyselyiden muodossa. Noin 5-20 minuutin mittaiset kyselyt voidaan täyttää joko selaimella, sovelluksella tai toisinaan tekstiviestien ja puhelujen kautta eli osallistuminen ei ole paikkasidonnaista.

Monosurveys kokemuksia parantaa se, että selainversion lisäksi käyttäjät voivat ladata sovelluksen Android- ja Apple-laitteille. Liittyminen ja sovellus ovat maksuttomia. Normaalien kyselyjen lisäksi Monosurveys-sivuston käyttäjät saavat mahdollisuuden testata uusia tuotteita, osallistua viinin- tai ruuanmaistajaisiin ja ottaa osaa puhelintutkimuksiin.

 Rekisteröidy

Koska Monosurveys lähettää käyttäjille ehdotuksia kyselyistä, ei aikaa kulu turhaan itselle sopivien kyselyiden etsimiseen. Tämä myös takaa, että kyselyjen aiheet kiinnostavat yleensä käyttäjää eikä kyse ole vain rahan tienaamisesta vaan vaikuttamisesta oikeisiin tuotteisiin ja yrityksiin.

Valitettavasti toisinaan käyttäjä ei sovi hänelle lähetetyn kyselyn kohderyhmään ja joutuu turhaan täyttämään esitietokysymykset ansaitsematta mitään.

Koska palkkiot voidaan maksaa rahana PayPalille vain 10 euron tienaamisen jälkeen tai käyttäjä voi valita lahjakortin laajasta valikoimasta, on Monosurveys hyvä tapa tehdä pientä lisätienestiä.

Aiheeseen liittyy