Online Panel kokemuksia

Rahan tienaaminen kyselyillä ei ole koskaan ollut näin helppoa. Online Panel.net tarjoaa paikan, jossa pääset vastaamaan maksettuihin kyselyihin, suorittamaan mikrotöitä ja esimerkiksi testaamaan appeja – ja mikä parasta – kaikesta tästä maksetaan!

Online Panelilla on tuhansia vastaajia yli 50 maasta. Lukuisten kyselyiden lisäksi käyttäjien on mahdollista suorittaa myös mikrotöitä, sekä muita pieniä tehtäviä. Näiden tehtävien joukkoon voi kuulua esimerkiksi uusien appien kokeilua tai erilaisten kuponkien testailua. Kyseessä onkin siis helppo ja nopea tapa tienata taskurahaa vapaa-ajalla! Online Panel kokemuksia on lukuisilta käyttäjiltä ympäri maailmaa.

 

Mikä on Online Panel?

Online Panel tarjoaa turvallisen ja helpon tavan tienata rahaa kyselyillä. Rekisteröitymällä liityt clubin jäseneksi, ja pääset vastailemaan maksettuihin kyselyihin ja pieniin tehtäviin päivittäin. Jokaisesta täytetystä kyselystä ja tehtävästä sinulle maksetaan jopa 4 dollaria. Online Panel kokemuksia kyseltäessä on erityisesti palkkioiden summat miellyttäneet vastaajia

 

Miten kaikki toimii?

Online Paneliin liittyminen on helppoa ja ilmaista. Liity vain verkkosivujen kautta kohdasta ”Register”- ja pääset vastailemaan rahanarvoisiin kyselyihin. Liittyessä sinulta pyydetään tietoja, kuten ikää, sukupuolta sekä asuinaluetta. Näitä pyydetään, jotta Online Panel kyselyt saadaan kohdistettua oikealle kohderyhmälle.

Rekisteröitymisen jälkeen pääset vastailemaan kyselyihin. Online Panel ei kuitenkaan lähetä sinulle kyselyihin osallistumisia sähköpostitse, vaan näet ne oman tilin kautta päivittäin. Kyselyihin vastaaminen on ilmaista, ja näet kyselyistä maksettavan summan ennen kyselyyn vastaamista.

Kun olet vastannut kyselyyn, saat palkkion tekemästäsi työstä välittömästi. Palkkiot kerrytetään tilillesi, josta ne ovat nostettavissa esimerkiksi Paypaliin.

Kyselyihin tulee aina vastata ajatuksella ja rehellisesti. Mikäli sinun huomataan vastanneen kyselyihin liian nopeasti ilman että olet edes lukenut huolella kysymyksiä, voit menettää kyselystä saatavan palkkion.

 

Miten maksetut Online Panel kyselyt toimivat?

Maksetut Online Panel kyselyt ovat verkossa täytettäviä eri pituisia kyselyitä, joiden täyttämisestä on mahdollista tienata rahaa. Kyselyiden tarkoituksena on kartoittaa ihmisten mielipiteitä, kokemuksia ja tuntemuksia eri palveluista tai esimerkiksi eri yrityksistä. Kyselyillä voidaan myös hankkia mielipiteitä vasta suunnittelun alla olevista asioista, jotta saadaan selville tarvittava kehityssuunta.

Kyselyistä maksetaan pieni palkkio, jotta innokkaita vastaajia kyselyihin löytyisi jatkossakin.

 

Kuinka kauan kyselyiden täyttämisessä menee?

Kyselyiden pituus riippuu täysin itse kyselystä. Lyhyimmät kyselyt vievät Online Panelissa vain muutaman minuutin, mutta pisimmät voivat viedä aikaa jopa yhden tunnin. Useimmiten kyselyt kuitenkin vievät kuitenkin vain 15 minuuttia. Kyselyiden pituus liittyy kuitenkin siitä maksettavaan summaan; mitä pidempi kysely on, sitä suurempi summa siitä sinulle maksetaan.

 

Kuka voi rekisteröityä ja osallistua kyselyihin?

Kyselyihin voivat osallistua kaikki yli 16- vuotiaat. Tarvitset osallistuaksesi myös Paypal- tilin, jonne palkkiot täytetyistä kyselyistä maksetaan.

 

Paljonko kyselyistä minulle maksetaan ja onko tämä laillista?

Maksetut Online Panel kyselyt ovat täysin laillinen ja luotettava tapa tehdä rahaa. Sinulle maksetaan siitä, että annat yrityksille kallisarvoisia mielipiteitä, kokemuksia ja fiiliksiä esimerkiksi heidän palveluistaan.  Yritykset siis saavat kyselyistä paljon tietoa, ja sinä niihin vastaamisesta puolestaan rahaa.

Kyselyistä maksetaan niiden pituuden ja sisällön perusteella. Pääset kuitenkin näkemään kyselystä maksettavan summan jo ennen vastaamisen aloittamista, jotta voit päättää haluatko vastata tähän kyselyyn. Kyselyistä voidaan kuitenkin maksaa Online Panelissa jopa $4 per kysely.

 

Maksutavat

Kun olet saanut kerättyä kasaan 10,000 pistettä, voit pyytää $10 maksua. Maksun pyytäminen onnistuu käyttäjätililtäsi, johon sinun tulee syöttää PayPal- tilisi sähköposti. Kaikki ylijäävät pisteet pysyvät tililläsi. Online Panelilla maksutapoina toimii kuitenkin ainoastaan Paypal, eikä esimerkiksi luottokortteja ole saatavilla.

Kun olet saanut työstäsi tehdyn maksun Paypal- tilillesi, on sinun mahdollista käyttää se esimerkiksi lukuisiin eri nettikauppoihin, tai vaihtoehtoisesti nostaa koko summa omalle henkilökohtaiselle pankkitilillesi.