Survey to earn kokemuksia

Survey to earn on yksi käyttäjäystävällisimmistä paikoista tehdä rahaa vastaamalla kyselyihin. Survey to earn on tunnettu erityisesti sen helposta käytettävyydestä, mutta myös kyselyiden viihdyttävyydestä ja monipuolisuudesta. Positiivisia Survey to earn kokemuksia löytyy lukemattomasti!

Jokaisesta kyselystä maksetaan käyttäjälle palkkio, joka on $0.25 – $5.5 väliltä. Kyselystä maksettavan summan näet jo ennen kyselyyn vastaamista, ja se on usein myös riippuvainen kyselyn pituudesta ja tyypistä.

 

Miten kaikki toimii?

Kaikki alkaa rekisteröitymisestä, joka ei vie sinulta aikaa kuin vain muutaman minuutin. Rekisteröityminen on myös ilmaista. Rekisteröitymisen yhteydessä tulee sinun antaa itsestäsi tietoja, jotta sinut saadaan asetettua tiettyyn kohderyhmään. Näitä tietoja ovat esimerkiksi ikä, sukupuoli ja asuinpaikka.

Rekisteröitymisen jälkeen saat kutsuja eri kyselyihin, joiden kohderyhmää antamasi tiedot vastaavat parhaiten. Kyselyihin otetaan myös vain tietty määrä vastaajia, joten vastaamisessa kannattaa olla nopea. Kyselyt on mahdollista täyttää esimerkiksi tietokoneella tai puhelimella, eikä niiden täyttäminen ole vaikeaa tai vie sinulta paljoa aikaa.

Kyselyistä saatava palkkio kerrotaan aina etukäteen, joten voit päättää itse osallistutko kyselyyn vai et. Kyselyistä saatu palkkio on kuitenkin usein sidottu kyselyn pituuteen, joten mitä pidempi kysely, sitä suurempi rahallinen palkkio. Palkkiot maksetaan aina kyselyn täyttämisen jälkeen. Kyselyihin tulee myös vastata aina ajatuksella ja rehellisesti. Mikäli sinun huomataan vastaavan kyselyn kysymyksiin esimerkiksi liian nopeasti, voidaan kyselystä saatava palkkio sinulta evätä.

 

Mitä maksetut Survey to earn kyselyt ovat, ja miksi niistä saa rahaa?

Maksetut kyselyt, eli netissä täytettävät kyselylomakkeet kiinnostavat todella monia. Monelle ne ovat hauskaa ajanvietettä, joista voi samalla tienata myös rahaa.

Maksetut Survey to earn kyselyt ovat verkossa tehtäviä, eri pituisia ja hyvin erilaisia aihealueita käsitteleviä kyselytutkimuksia. Näiden kyselytutkimusten tarkoituksena on kartoittaa ihmisten mielipiteitä tuotteista tai palveluista, tietenkin pientä rahallista palkkiota vastaan. Pieni palkkio mahdollistaa innokkaiden vastaajien löytymisen, ja mielenkiinnon pysymisen.

Kyselyt myös usein painottuvat tietylle kohderyhmälle, joita voivat olla esimerkiksi nuoret, aikuiset, naiset, miehet tai vanhukset. Tämän vuoksi kaikki Survey to earn kyselyt eivät näy jokaisella, vaan niitä pyydetään täyttämään sen mukaan mihin kohderyhmään itse kuulut.

Kyselyihin vastaamisesta saa rahaa muutamasta sentistä aina muutamaan euroon per kysely. Survey to earnin kautta täytettävien kyselyiden palkkiot sijoittuvat usein $0.25 – $5.5 summan väliin per kysely. Palkkiot maksetaan usein joko rahana tai esimerkiksi lahjakortteina. Kyselyistä voi saada myös pisteitä, jotka on mahdollista muuttaa joko rahaksi tai lahjakorteiksi.

Esimerkiksi Survey to earn- palvelussa on tienatut rahat mahdollista ostaa esimerkiksi Paypalin tai lahjakorttien avulla. Paypal- tilillä olevat rahat voit joko siirtää omalle tilillesi, tai vaihtoehtoisesti maksaa ostoksia suoraan Paypalista.

Lahjakortit valitaan usein tarjolla olevasta valikoimasta, joka sijoittuu useimmiten verkkokauppoihin ja muihin tunnettuihin brändeihin. Lahjakorttien arvo riippuu siitä, kuinka moneen kyselyyn olet vastannut.

 

Maksutavat

 Survey to earn tarjoaa käyttäjilleen lukuisia eri tapoja saada rahat täytetyistä kyselyistä. Kyselyistä maksetaan heti välittömästi vastaamisen jälkeen, ja palkkiot kerätään tilillesi, josta ne on helppo muuttaa joko lahjakorteiksi tai rahaksi Paypaliin.

Saadaksesi rahat nostettua Paypaliin, sinun on kerättävä vain $12.50 tilillesi. Tämän jälkeen voit nostaa Paypal- tilillesi kaikki kovalla työllä saamasi rahat, ja siirtää ne esimerkiksi Paypalista omalle henkilökohtaiselle tilillesi. Voit myös maksaa ostoksia Paypalilla lukuisissa eri verkkokaupoissa.

Rahat on mahdollista saada myös lahjakorttien muodossa. Survey to earnin avulla voit siirtää keräämäsi pisteet esimerkiksi GCodes tai Amazon- lahjakorteiksi. Jotta saat lahjakortin, on sinun kerättävä vähintään 80 pistettä kyselyillä. Lahjakorteilla on mahdollista ostaa kaikkea aina kirjoista elektroniikkaan ja musiikkiin.

 

Survey to earn kokemuksia

Survey to earn on kerännyt paljon etenkin positiivisia kokemuksia käyttäjiltään. Moni on kehunut palvelun olevan hauska ja helppo tapa tehdä rahaa, mutta myös yksi harvoista palveluista, jotka oikeasti maksavat käyttäjälleen reilun rahallisen palkkion.

Alla muutamia käyttäjiltä kerättyjä Survey to earn kokemuksia ja mielipiteitä palvelusta:

Todella hyvä paneeli! Paljon erilaisia kyselyitä ja kyselyistä saat oikeasti korvauksen!” – Leena Petter

Rakastan osallistua kyselyihin. Saan antaa oman mielipiteeni, mutta pääsen samalla myös tekemään rahaa.” – Rameesh Patel

Voin todistaa, että Survey to earn on aito ja luotettava palvelu. Olen saanut jo $0.25 vastaamalla vain yhteen kyselyyn” – Smith Alberta

Tykkään tästä paneelista maksujen nopeuden ja kyselyiden monipuolisuuden takia” – Bark Atan

 

Käyttäjät siis pitävät Survey to earn- palvelun käytöstä etenkin sen helppokäyttöisyyden ja monipuolisuuden takia. Saat rahat myös nopeasti ja varmasti, sillä kyseessä on luotettava ja aito sivusto. Survey to paylla on miljoonia aktiivisia asiakkaita ympäri maailman, jotka saavat käyttörahaa vain vastailemalla kyselyihin vapaa-ajallaan.