SurveyRewardz kokemuksia

Mikä Surveyrewardz on? Kotisohvalta on mahdollista tienata rahaa netissä monella tavalla. Yksi niistä on surveyrewardz.com, joka tarjoaa palkkioita käyttäjilleen, kun he vastaavat erilaisiin markkinointitutkimuksiin. Eri yritykset tilaavat tutkimuksia kehittääkseen palveluitaan tai tuotteitaan. Käyttäjä kirjautuu palveluun omalla tunnuksella, minkä jälkeen käytön voi aloittaa saman tien. Liittyminen on ilmaista.

Surveyrewardz on alallaan yksi suurimpia, ja se toimii ympäri maailman, joten myös suomalaiset voivat käyttää palvelua. Yritys on amerikkalaisen Points2Shopin tytäryhtiö, ja sen toimipaikka, ja yhteystiedot löytyvät helposti.

 Rekisteröidy

 

Miten se toimii?

Sivustolle on helppo luoda omat tunnukset, joko omalla sähköpostiosoitteella, tai facebook-tilillä.

Ensimmäistä kertaa kirjautuessa tarvitsee täyttää joitakin tietoja, joiden perusteella tarjotaan jatkossa käyttäjälle sopivia kyselyitä. Tarjolla on esimerkiksi matkailuun, bisnekseen tai vaikka ruokaostoksiin liittyviä tutkimuksia, joten vastaaminen ei käy tylsäksi.

Voit täyttää niin monta kuin jaksat, ja uusia tutkimuksia tulee tarjolle joka päivä. Suurin osa kyselyistä on englanniksi, joten kielitaidosta on tässä kohtaa hyötyä.

Surveyrewardz vaatii totuudenmukaisuutta kyselyihin vastatessa. Tarkoitushan on saada luotettavia tutkimustuloksia, joten yhdellä käyttäjällä voi olla vain yksi tili, ja saman talouden toisilla käyttäjillä tulee olla oma tilinsä jokaisella. Surveyrewardz voi sulkea käyttäjän tilin, jos tiliä on väärinkäytetty.

 

Ovatko palkkiot kannattavia?

Jo yhteen tutkimukseen osallistumisesta tienaa 0,50 $ – 5 $ riippuen kyselyn pituudesta. Hinta kerrotaan ennen kuin päätät, haluatko vastata juuri tähän tutkimukseen.

Palkkiot voidaan maksaa esimerkiksi paypal-tilille, josta ne saa helposti siirrettyä omaan pankkiin, tai käytettyä nettiostoksiin. Ja ne voidaan lunastaa heti, kun heille on kertynyt vähintään 1 dollari Paypalille tai 5 dollaria amazon.com-lahjakortille. Palkkioiden käsittelyaika voi kuitenkin olla jopa viikon.

Pääasiassa palkkioita saa siis kyselyihin vastaamisesta, mutta voit saada myös suosittelupalkkioita, jos ystäväsikin liittyy sivustolle. Vähäisellä vaivalla voit tienata enemmän tai vähemmän taskurahaa itsellesi.

 

Onko Surveyrewardz ihan oikea ja luotettava?

Surveyrewardzin omilla nettisivuilla ei löydy paljon infoa. Toisaalta sivua on siksi helppo käyttää. Palvelun alareunassa löytyy Terms of use ja Privacy Policy, joista löytyy jonkin verran tietoa, kuten se että Points2shop omistaa yrityksen.

Points2shop on siis tunnetumpi yritys, joka tutkii muun muassa käyttäjäkokemuksia eri mobiilisovelluksille ja peleille. Surveyrewardz on sen markkinointitutkimuksiin erikoistunut tytäryhtiö.

Surveyrewardzin sivuilla on helppo ottaa yhteyttä, vaikka vastausta saattaa joutua odottamaan kahdesta viiteen päivään. Surveyrewardz käyttäjien kokemukset ovat yleisesti ihan hyviä. Positiivista palvelussa on muun muassa kyselyiden määrä, helppo tapa ansaita, mahdollisuus lunastaa palkkoita eri tavoilla ja se, että palvelua voi käyttää missä tahansa.

Joitakin huonompiakin kokemuksia löytyy, kun käyttäjän tili on yllättäen suljettu. Surveyrewardz pidättää oikeuden sulkea tilin, jos se epäilee väärinkäytöstä. Esimerkiksi, jos samaa tiliä käyttää useampi henkilö tai jos tilille olisi hakkeroitu, tai jos käyttäjä ei vaivaudu lukemaan kysymyksiä kunnolla, vaan klikkailee vastaukset nopeasti palkkion toivossa. Kannattaa siis oikeasti vastata kysymyksiin, ja tietysti luoda vaikea salasana.

 

Kannattaako Surveyrewardzia kokeilla?

Ehdottomasti kannattaa. Tunnuksen luominen on nopeaa, joten pääset helposti itse kokeilemaan, miten palvelu toimii, ilman sitoutumista. Jos siis et tykkääkään, et menetä mitään. Surveyrewardzia voit käyttää silloin, kun haluat ja sen verran kuin haluat.

Rikastumaan palvelulla ei varmaankaan pääse, mutta sillä voi ansaita mukavaa pikkurahaa, kun itsellä on aikaa. Tili säilyy aktiivisena, kun kirjaudut vähintään kerran neljän kuukauden aikana. Pidemmälläkin aikavälillä se on mahdollista aktivoida uudelleen.

 Rekisteröidy

 

Tilin voi myös lopettaa ilmoittamalla siitä Surveyrewardzin asiakaspalveluun sähköpostilla.