Swagbucks kokemuksia

Swagbugs ei ole perinteinen kuluttajapaneeli, jossa ansaitaan rahaa tai pisteitä vastaamalla kyselyihin. Swagbugissa SB-pisteitä voi ansaita monella eri tavalla. Pisteitä voi ansaita tekemällä ostoksia verkossa, katsomalla viihdyttäviä videoita, tehden hakuja verkossa, pelaten pelejä verkossa ja vastaamalla kyselyihin. Palkkiot voi lunastaa joko lahjakortteina tai käteisenä. Suomalaisten on hyvä ottaa huomioon, että Swagbugs sivusto on täysin englanninkielinen, joten se voi olla liittymisen kannalta rajoittavana tekijöinä joillekin.

Sivuston takana on Prodege LLC niminen yritys, jonka kotipaikka on Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Sivustosta huokuukin se, että se on ennen kaikkea yhdysvaltalaiselle yleisölle suunnattu.

Selvitä, mitkä ovat parhaiten maksetut kyselyt

 

Rekisteröitymisprosessi

Rekisteröityminen tapahtuu Swagbugsin kotisivuilla. Tämän jälkeen henkilö pääsee kirjautumaan sivustolle, jossa hänelle annetaan ohjeita siitä, mistä ja miten pisteitä voi ruveta ansaitsemaan sekä esitetään kyselyjä, joihin hän vastaamalla hän voi ansaita pisteitä.

 Rekisteröidy

 

Rekisteröityminen on ilmaista, siitä ei tarvitse maksaa mitään. Henkilö voi myös itse päättää, millä tavoin hän kerryttää omia pisteitään. Jos hän haluaa tehdä sen vastaamalla pelkästään kyselyihin, se on mahdollista, päätös on täysin oma. Tai hän voi valita useampia tapoja kuten videoiden katselemisen ja pelien pelaamisen sekä kyselyihin vastaamisen.

 

Miten se toimii

Päästäkseen olemaan osa Swagbugsia, henkilön on ensin rekisteröityvä mukaan. Se tapahtuu Swagbugsin kotisivuilla olevan painikkeen kautta. Rekisteröitymisen jälkeen henkilö pääsee kirjautumaan sisään sivustolle, josta hän näkee, millä tavoin hän voi kerryttää omia pisteitään.

Henkilö voi itse päättää, käyttääkö hän kaikkia ilmoitettuja tapoja pisteiden keräämiseen vai ehkä pelkästään yhtä niistä, kuten kyselyihin vastaamista.

Kerätyt pisteet henkilö voi päättää muuntaa joko lahjakorteiksi tai käteiseksi rahaksi. Valittavana on esimerkiksi Walmartin ja Amazonin lahjakortteja.

Suomalaisille suositeltavaa on nostaa palkkiot käteisenä PayPalin kautta. 1000 SB pistettä vastaa 10 Yhdysvaltain dollaria. 10 dollaria on pienin summa, jonka voi PayPal tilille kotiuttaa.

 

Maksetut kyselyt

Maksetut kyselyt ovat helpoin tapa kerätä itselleen pisteitä. Kun henkilö kirjautuu sivustolle, avautuu näkymä, josta näkyy kaikki tarjolla olevat kyselyt, joihin henkilö voi osallistua.

Jokaisen kyselyn kohdalla kerrotaan, kuinka kauan vastaaminen kestää ja kuinka paljon kyseisestä kyselystä ansaitsee pisteitä. Kyselyiden määrä vaihtelee. Sivustolla on yleensä tarjolla todella paljon kyselyitä, koskaan ei ole niin, että tarjolla ei olisi yhtään kyselyä. Joten kannattaa käydä joka päivä tarkistamalla sivustolla ja vastata niin moneen kyselyyn kun vain on aikaa.

 

Muita tapoja ansaita rahaa

Kuten jo edellä mainittiin, Swagbucks kyselyt eivät ei ole ainoa tapa ansaita pisteitä, jotka voi muuntaa rahaksi. Muita tapoja ovat videoiden katseleminen verkossa, pelien pelaaminen verkossa, ostosten tekeminen verkossa ja hakujen tekeminen Yahoolla.

Ostosten tekemisestä maksetaan cashback -pisteitä, joilla voi kerryttää omaa pistesaldoaan. Tämä tapa on suunnattu enemmän yhdysvaltalaisille käyttäjille, sillä ostospaikat, jotka kerryttävät pisteitä, ovat esimerkiksi Walmart, Home Depot, Macy’s, Bet Buy ja muut Yhdysvalloissa toimivat myymälät. Pisteitä voi myös ansaita kutsumalla kavereita mukaan Swagbugs perheeseen.

 

Maksut ja palkkiot

Ansaittuja pisteitä voi muuntaa lahjakorteiksi tai kotiuttaa rahaa PayPalin kautta. Lahjakortit ovat yhdysvaltalaisiin myymälöihin, kuten Walmart ja Amazon, joten suomalaisten käyttäjien on suositeltavaa muuntaa pisteensä rahaksi, jotka he kotiuttavat PayPalin kautta.

1000 SB -pistettä vastaa 10 Yhdysvaltain dollaria. Se on pienin mahdollinen pistemäärä, jonka käyttäjä voi PayPalin kautta itselleen kotiuttaa. Kannattaa muistaa se, että PayPal pidättää summasta siirtokuluja tietyn prosenttisosuuden verran.

 

Swagbucks kokemuksia ja mielipiteitä

Swagbucks ei ole Suomessa vielä kovinkaan hyvin tunnettu sivusto, joten suomalaisilla ei ole vielä paljon Swagbucks kokemuksia kerrottavana ja jaettavana. Se, mistä käyttäjät erityisesti pitävät on se, että tapoja pisteiden ansaitsemiseen on monia, ja että niistä voi itse päättää, mitä menetelmiä haluaa käyttää.

Tämä mahdollistaa sen, että silloin kun itsellä on enemmän aikaa, voi käyttää useampia eri menetelmiä, kuten videoiden katselua ja kyselyihin vastaamista pisteidensä kerryttämiseen nopeammin.

 Rekisteröidy

 

Käyttäjät pitävät myös siitä, että sivustolla on tarjolla paljon kyselyitä, joista voi valita itselleen sopivimmat ja mieluisimmat ja vastata niihin. Joten se, miten nopeasti pisteitä ansaitsee, on täysin riippuvainen omasta itsestään ja siitä, kuinka paljon on aikaa käyttää vastaamiseen.