Toluna kokemuksia

Mikä Toluna on? Toluna on verkkosivusto, jolla jäsenet pääsevät hankkimaan itselleen lisäansioita vastaamalla kyselytutkimuksiin. Jos et tiedä, mitä ne ovat, kerrottakoon, että ne ovat yksi nykyajan yleisistä tavoista hankkia hieman lisäansioita muiden töiden ohella. Palkkioita maksetaan jokaisesta kyselystä eikä vaatimuksia ole.

Lisäksi kyselyt ovat helppoja eikä mitään henkilökohtaista kysellä. Kyselyt ovat laadultaan yleisluontoisia ja niihin voidaan usein vastata rasti ruutuun -menetelmällä. Joskus kysymyksiin riittää, kun vastaa kyllä tai ei.

Kyseessä on ranskalaisen Toluna Groupin omistava yritys, joka yhdistää eri markkina-alueiden organisaatioita yhteen. Toluna on yhteisö, jossa sen jäsenet pääsevät ilmaisemaan mielipiteensä ja kertomaan kokemuksistaan esimerkiksi yritysten eri tuotteiden, palveluiden tai mainonnan suhteen.

Tolunaa käyttävät miljoonat jäsenet ympäri maailman ja se on saatavilla myös Suomessa. Tolunan yhteistyökumppaneihin kuuluu maailmanluokan nimiä, kuten Amazon, Etsy, L’Oreal, Discovery Channel ja Sony.

Toluna kokemuksia lukemalla huomaat varmasti oitis kyseessä olevan suosittu kanava, jonka toiminta on hyvin laajaa ja siksi tämä alati kasvata yhteisö tarjoaa tekemistä pitkäksikin ajaksi. Toluna on muista kyselyalustoista selkeästi poikkeava sivusto.

 Rekisteröidy

 

Kuinka Toluna toimii

Tolunan käyttö on helppoa. Henkilön täytyy vain luoda profiili ja vastata saatavilla oleviin kyselyihin. Toluna kyselyt liittyvät Tolunan yhteistyökumppaneiden eli eri yritysten toimintaan, palveluihin ja jäsenellä on mahdollisuus tuoda oma näkemyksensä esille.

Kyselyyn vastannut jäsen palkitaan pisteillä, jotka käyttäjä voi itse vaihtaa joko käteiseksi rahaksi tai lahjakorteiksi. Rahat voidaan nostaa PayPalin kautta. Toiminta on siis yksinkertaista ja siksi kyselytutkimuksiin vastaaminen on nykyään suosittua. Hyviä ja palkitsevia Toluna kokemuksia syntyy maailmalla päivittäin.

Voisit olla kiinnostunut lukemaan käyttäjien kokemuksia maksetuista kyselyistä

 

Ansaitsemiskeinot Tolunalla

Profiilin täyttäminen: Henkilön tulee luoda Tolunalle oma profiili, jotta voisi vastata kyselyihin. Profiilin täyttäminen on tärkeää, jotta henkilöle voitaisiin kohdistaa oikeanlaiset kyselyt. Henkilölle suunnatut Toluna kyselyt määräytyvät profiilissa ilmoitettujen tietojen mukaisesti. Profiilia ei tarvitse täyttää ilmaiseksi, sillä jo siitä maksetaan 1000 pisteen verran.

Kyselyt: Toluna kyselyt ovat kyselytutkimuksia, joiden avulla eri organisaatiot saavat arvokasta tietoa. Tieto liittyy muunmuassa nähtyihin mainoksiin, siihen, missä kuluttaja on mainoksia nähnyt, yrityksen tuotteisiin ja palveluihin. Toluna on erittäin hyvä kanava saada tietoa kuluttajan näkemyksistä. Toluna kyselyt hyödyttävät jäseniä suuresti, sillä niistä voi tienata jopa 50 000 pistettä, jotka voidaan lunastaa haluamassaan muodossa.

Äänestyskyselyt: Tolunan käyttäjä voi itse luoda äänestyskyselyitä, joiden vastausvaihtoehdoista muut käyttäjät voivat valita itselleen sopivimman vastauksen. Tämä on hyvä tapa saada vastaus silloin, kun jokin asia mietityttää. Äänestyskyselyistä voi ansaita itselleen 15 pistettä.

 

Pelit: Tolunalla jäsenet voivat viihdyttää itseään erilaisten pelien parissa. UK:n Tolunalla pelattavissa on esimerkiksi Tolunan oma Onnenpyörä, josta voi voittaa pisteitä. Matchmaniassa pelaaja voi haastaa ystäviään ja mukana on myös muistipeli ja Rugbyn Maailmancup. Suomen jäsenet pääsevät näistä pelaamaan muistipeliä ja Onnenpyörää. Pelit luovat uudenlaisia Toluna kokemuksia, sillä moni muu kyselysivusto keskittyy vain kyselyihin.

 

Tuotetestaukset: Tolunalla oli aiemmin mahdollista testata erilaisia tuotteita. Toluna tuotetestaaja sai tuotteet kotiinsa, jonka jälkeen hän sai ilmaista mielipiteensä tuotteesta. Tuotetestaus ei ole tällä hetkellä saatavilla suomalaisille käyttäjille.

Ystävien kutsuminen: Toluna palkitsee jäseniään pisteillä, mikäli he kutsuvat sivustolle mukaan ystäviään. Ystävien kutsuminen kannattaa, sillä yhdestä liittyneestä ystävästä maksetaan 500 pistettä. Kukin jäsen voi hyötyä kuukausittain maksimissaan 10 ystävän kutsumisesta.

 

Maksutavat ja palkkiot

Toluna maksaa palkkiot joko rahana tai lahjakortteina, jotka voidaan käyttää Suomessakin suosittuihin liikkeisiin. Mukana on mm. Ikea kuin Expertkin. Järjestelmä toimii siten, että Toluna palkitsee jäsenensä pisteillä, jotka jäsen voi itse muuttaa haluamaansa muotoon.

 Rekisteröidy

 

Tämä voi olla käteistä tai esimerkiksi lahjakortti elektroniikka- tai vaateliikkeeseen. Kyselyistä saa siis selviä etuja ja sivusto antaa sen, mitä lupaakin.

Rahansiirrot hoituvat turvallisesti PayPalin kautta, joten sivustolle tarvitsee antaa vain oma PayPalissa käytettävä sähköpostiosoite. PayPal on maailmanlaajuisesti todella paljon käytetty maksutapa, jota voi käyttää myös erilaisissa verkkokaupoissa.

Rahoja ei siis ole pakko nostaa omalle pankkitililleen, vaan ne voidaan halutessaan käyttää erilaisten ostosten tekemiseen.

 

Yhteenveto Tolunasta

Toluna on erittäin suosittu kyselyalusta, eikä ihme. Tolunalla on hallussaan runsaasti erilaisia kontakteja ja tämän ansiosta kyselyt ovat monipuolisia. Jäsenelle on eduksi se, että saadut pisteet voidaan muuntaa haluamakseen palkkioksi.

Maksut siirtyvät nopeasti PayPal-tilille, josta jäsen voi nostaa ne omalle pankkitililleen. Tämä vie tyypillisesti vain pari arkipäivää.

Toluna luo alati uusia, hauskoja Toluna kokemuksia, sillä se on erilainen kyselyalusta kuin muut. Toiminta on aktiivista ja sivustolta löytyvät pelit ovat piste iin päälle. Moni muu kyselyjä tarjoava sivusto ei tarjoa jäsenille juuri mitään muuta kuin kyselyjä, joten jäsenelle ei useinkaan jää syytä, miksi hänen pitäisi jäädä sen enempää sivustolle surffailemaan. Tolunalla tämä ei kuitenkaan päde, vaan kyseessä on sivusto, jolla riittää tekemistä.

Jäämme odottelemaan, ottaako Suomen Toluna käyttöönsä tuotetestaukset, sillä moni suomalainen jäsen olisi varmasti mielellään Toluna tuotetestaaja. Tuotetestaukset hyödyttäisivät myös yrityksiä, sillä konkreettiset kokemukset kertovat paljon.

Toluna on kuitenkin tuotetestauksen puuttumisesta huolimatta monipuolinen ja antoisa palvelu, joka antaa jäsenilleen paljon.

 Rekisteröidy