Triaba kokemuksia

Mikä on Triaba Finland? Triaba on paneelisivusto, jonka kautta kuluttajat pääsevät vastaamaan kyselytutkimuksiin. Kyselytutkimuksista tienataan joko rahaa tai lahjakortteja. Triaba keskittyy nimenomaa maksettuihin markkinatutkimuksiin. Kyselyjen aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ja niistä maksetaan yleensä 0,20 eurosta 4 euroon joko rahana, lahjakorttina tai lahjoituksena.

 Rekisteröidy

Sen lisäksi, että Triaba järjestää kyselyitä Suomessa, toimivat he kansainvälisesti. Tällä hetkellä paneeleja löytyy 86 maasta. Heidän tavoitteensa on laajentaa nopeasti lähes kaikkiin maailman maihin. Tästä on tietenkin hyötyä siltä kannalta, että testeihin vastaaja voi vaihtaa halutessaan maata ja kieltä. Kyselymaan valinta riippuu siitä, missä käyttäjä asuu.

 

Miten Triaba Finland toimii?

Kyselyjen tekeminen Triaba Finland -sivuston kautta on erittäin helppoa! Tarvitset vain sähköpostin, jonka kautta luot käyttäjätilin. Tulet saamaan kutsuja tutkimuksiin suoraa sähköpostiisi.

Muista täyttää tarkasti esitiedot, joiden avulla sinulle lähetetään kohdennettuja tutkimuksia. Tämä takaa, että saat vain tutkimuksia, jotka sopivat sinulle. Ensimmäisen tutkimuksen voit saada jopa heti, mutta yleensä 2-3 viikon kuluessa.

Saatuasi linkin sähköpostiin sinun tulee klikata sitä ja vastata rehellisesti kysyttyihin kysymyksiin. Jos et klikkaa linkkiä heti, saatat myöhästyä. Kyselyissä on yleensä aikaa 2-7 päivää tai kunnes vastauksia on saatu tarpeeksi. Triaba kyselyt saattavat myös ilmoittaa kesken kyselyn, että kohderyhmältä, johon kuulut, on saatu jo tarpeeksi vastauksia. Kohderyhmä voi olla esimerkiksi asuinpaikka tai ikäryhmä.

Lisäksi Triaba mainostaa puhelinsovellusta, jonka kautta onnistuu kyselyiden täyttäminen ja tutkimuksiin osallistuminen. Sovelluksen nimi on OpinionApp. Sovellus on ladattavissa Google Play -kaupasta ja App Storesta. Sovelluksen takana on Cint Oy, joka järjestää myös Triaban kyselyalustan.

Kyselyiden täyttäminen on hauskaa puuhaa ja ajankulua, mutta vielä mukavampaa on tietää, että lopussa odottaa palkkio. Kun olet tienannut vähintään 10 euroa, pystyt valitsemaan ensimmäisen palkkiosi ja lunastamaan sen. Palkkion voit saada joko suoraa PayPal-tilille tai lahjakorttina. Vaihtoehtoisesti voit lahjoittaa 5 euroa hyväntekeväisyyteen.

Palkkiot Tribialta nostetaan kirjautumalla sisään heidän sivustolleen. Tämän jälkeen siirrytään kohtaan ”ansaitut pisteet” ja sieltä löytyy kohta ”vaihda maksutapaa”. Kun haluttu maksutapa on valittu, painetaan ”päivitä”. Maksu tapahtuu suoraa tämän jälkeen.

 Rekisteröidy

 

Kuka voi osallistua Triaban kyselyihin?

Triaba Suomi tarjoaa kyselyitä suomalaisille eli niihin osallistuminen vaatii Suomessa asumista. Sivustolta löytyy kuitenkin paneeleja 86 maassa. Osallistujan tulee olla vähintään 15-vuotias ja hänen tulee osata lukea sekä kirjoittaa suomenkieltä.

Digital Insights Gathering Platform

Triaba Finland eli Triaba Suomi on osa Digital Insights Gathering Platform -alustaa (tunnetaan myös nimellä Cint Oy). Cintin mukaan Digital Insights Gathering Platform on paikka, jonka kautta yritykset voivat järjestää verkkoyhteisöjä online-tutkimusten tekemistä varten. Eri yritykset käyttävät alustaa tiedon keruuseen markkinoista. Tarjolla on satoja tutkimuksia, joihin myös Triaban käyttäjät pääsevät osallistumaan.

Koska monet kansainväliset markkinointitutkimusalan yritykset käyttävät Cintin palveluita, saa kyselyiden täyttäjä käyttöönsä alan viimeisimpiä ominaisuuksia. Tiedon keruu on automatisoitu alan standardin mukaisella teknologialla.

 

Ansaitse rahaa Triaba Finland -sivustolla

Triaba ehdottaa käyttäjille kyselyitä heidän ilmoittamiensa tietojen pohjalta. Kyselyjen kesto voi olla alle minuutista yli puoleen tuntiin. Kahden minuutin kyselyn palkkio on yleensä 0,20 € ja yli 36 minuuttisen tutkimuksen 4,00 €. Palkkiot saattavat kuitenkin vaihdella ja ne kannattaa tarkistaa jokaisesta kyselystä ennen sen suorittamista.

Muista vastata sinulle annettuihin esitietokysymyksiin tarkasti, koska Triaba kyselyt eivät aina sovi kaikille. Toisinaan saatat aloittaa kyselyn, mutta et sovikaan kohderyhmään ja kysely keskeytyy.

Aiheina Triaban kyselyissä voi olla mitä vain. Kyse on markkinointitutkimuksista eli suomalaiset sekä ulkomaalaiset yritykset pyytävät Triabaa välittämään tärkeät kysymykset panelisteillensa.

Panelistit eli käyttäjät vastaavat kysymyksiin, joita käytetään pohjana yritysten toiminnalle. Riippuen sinun ilmoittamistasi mieltymyksistä kysymykset voivat koskea matkailua, ruokaa, urheilua, ostotottumuksia tai aivan mitä vain.

 

Maksutavat

Triaba kyselyt tarjoavat palkkioiden maksun monilla eri tavoilla. Rahamaksut ovat käytännöllisiä, koska käyttäjä pääsee itse päättämään, kuinka hän varat käyttää. Rahat maksetaan PayPal-tilille.

PayPal on elektroninen lompakko ja rahat voidaan siirtää sieltä suoraa omalle pankkitilille. Maksu tapahtuu 10 euron erissä eli kyselyihin tulee vastata muutamia kertoja ennen ensimmäistä maksua.

Jos PayPal-maksut eivät onnistu, tarjoaa Triaba myös muita palkkioiden maksutapoja. Superlahjakortti on lahjakortti, joka toimii maksuvälineenä monessa eri paikassa.

Kauppojen ja palveluiden lista löytyy sivustolta www.presentcard.fi. Lahjakortti on 10 euron arvoinen. Muutamia esimerkkejä käyttöpaikoista ovat Marimekko, Arabia, Stadium, CDON.COM ja Suomalainen Kirjakauppa.

Lisäksi 10 euron palkkion voi vaihtaa lehtilahjakorttiin, josta löytyy lisää tietoa sivustolta www.lehtikortti.fi. Lehtilahjakortin arvo on suurimmillaan jopa 30,20 €. Valittavana on lehtitilaus 50 suositun lehden joukosta. Hyvän vaihtoehdon tästä tekee myös se, että lehtitilaus ei jatku automaattisesti vaan päättyy palkinnon loppuessa.

Viimeinen vaihtoehto tienattujen varojen käyttöön on lahjoittaa 5-10 euroa WWF Suomelle.

 Rekisteröidy

 

Triaba kokemuksia

Triaban sivuilla pääsee osallistumaan markkinatutkimuksiin ja todella vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin. Koska palkkiot maksetaan PayPalille, ei käyttäjän tarvitse alkaa pelailla lahjakorteilla vaan rahat voi käyttää miten ikinä haluaakaan.

Toisaalta Superlahjakortti on hyvä vaihtoehto, jos haluaa hemmotella itseään ilman huonoa omaatuntoa rahan tuhlauksesta.

Mukavan yhteisöllisen hengen kyselysivustolle luo myös Facebook-ryhmä, jossa voi jakaa Triaba kokemuksia ja keskustella muutenkin. Lisäksi ryhmässä jaetaan noin 30€ lahjakortti joka kuukausi. Tutkimuksiin vastaamalla pääsee vaikuttamaan tosielämän palveluihin ja tuotteisiin.