ySense kokemuksia

Mikä on ySense? ySense (Clixsense) on Internet-palvelu, jonka kautta ihmiset voivat ansaita lisäansioita täyttämällä kyselyitä ja suorittamalla muita sivuston antamia tehtäviä. Ansaitseminen tapahtuu siis esimerkiksi kotoa käsin, millä laitteella tahansa – kunhan vain käytössäsi on jokin Internet-selain. Jotkut saattavat muistaa ySensen sen edellisellä nimellä, Clixsensellä, joka muuttui elokuussa 2019.

ySense aloitti alunperin vuonna 2007. Jo heti aluksi pääosassa oli niinkutsuttu PTC (Paid to Click) -metodi, mutta metodi vaihdettiin vuonna 2012, jolloin käyttöön otettiin GPT (Get Paid To).

ySense toimii niin, että henkilö luo käyttäjätilin, jonka jälkeen tienaamisen voi aloittaa. Tilin luominen on maksutonta, joten se ei tuo tullessaan ylimääräisiä riskejä. Tilin luomiseen tarvitaan vain sähköpostiosoite ja lisäksi tulisi valita haluttu maksutapa. Rahaa liikkuu vain jäsenen suuntaan, joten ei ihmekään, että niin moni käyttää tällaisia palveluja. ySense kyselyt tuottavat jäsenelle helpolla vaivalla mukavaa lisäansiota.

 Rekisteröidy

 

Kuinka ansaita rahaa ySensellä

Kysely

Kyselytutkimukset ovat yksi tämän päivän tavoista hankkia itselleen lisäansioita. Niitä on helppo täyttää ja maksut hoituvat nopeasti. Ideana on vastata erilaisiin kyselyihin, jotka auttavat yrityksiä tarjoamaan parempia palveluita ja kuluttajat saavat samalla äänensä kuuluviin.

Kyselyillä voidaan tutkia myös, kuinka erilaiset mainokset ovat tavoittaneet eri asiakasryhmiä ja sitä, missä mainoksia on nähty. Yritykset saavat kyselytulosten avulla hyvän ja realistisen kuvan siitä, millainen mainostus toimii ja millainen ei.

ySense kyselyt hyödyttävät siis sekä yrityksiä että kuluttajia. Kyselyiden avulla voidaan arvioida esimerkiksi sitä, kuinka tunnettu kyseessä oleva yritys on ja niiden avulla voidaan selvittää, kuinka tunnettavuutta voitaisiin parantaa tietyillä alueilla ja tietyille kohderyhmille.

Paljonko kyselyistä sitten voi tienata? Tämä riippuu monestakin seikasta, mutta joissain maissa asuville henkilöille maksettava palkkio on 0,80 – 5 dollaria per kysely. Tietyillä maailman alueilla palkkiot voivat olla eri suuruisia. Tarkemmat tiedot on ilmoitettu ySensen sivuilla. Kun kyselyjä on täytetty muutama tai jopa kymmeniä, kasvaa palkkioiden yhteissummakin koko ajan.

ySense kyselyt tarjoavat siis hyvän mahdollisuuden kotona tienaamiseen ja se sopii erittäin hyvin henkilöille, jotka ehtivät istuutua hetkeksi alas vastaamaan kysymyksiin. Kysymykset ovat yleensä helppoja ja niihin voi usein vastata rasti ruutuun -menetelmällä. Henkilö kutsutaan kyselyyn tämän profiilin ja sijainnin mukaan. Näin yritykset löytävät varmasti oikean kohderyhmän vastaamaan kysymyksiinsä.

 

Tarjoukset

ySense tarjoaa erilaisia tarjouksia jäsenilleen. Tarjoukset ovat ySensen sponsoreiden ja yhteistyökumppaneiden tarjoamia. Tarjousten käyttäminen on yksi tapa saada lisäansioita ySensellä ja ne vaihtelevat ilmaisesta tilistä shoppailumahdollisuuksiin. Tarjouksia kannattaa pitää silmällä.

Tarjousten tuomat palkkiot vaihtelevat muutamasta sentistä 7 dollariin. Summa riippuu aivan tällä hetkellä saatavilla olevista tarjouksista. Tarjoukset ovat mukava tapa saada ihmiset kokeilemaan erilaisia palveluja.

 

Crowdflower-tehtävät

Nämä ovat tietynlaisia tehtäviä, joita jäsenet suorittavat ennalta-annettujen ohjeiden perusteella. Tällaisia voivat olla mm. tuotteiden luokittelu, tiedonhaku tai muita Internetissä suoritettavia tehtäviä, joihin henkilö saa ySenseltä ohjeet.

Tehtäviä löytyykin enemmän kuin voisi kuvitellakaan ja ySense käyttääkin hyödykseen tämän päivän trendiä tehdä töitä kotona. Sivusto järjestää tarvittavat tiedot tehtäviä suorittavalle jäsenelle. Jäsenelle maksetaan työstä ansaittu palkkio välittömästi.

 

ySense-päivittäinen bonus

Sivusto järjestää päivittäin bonuksia, jotka ovat anteliaampia kuin yleisesti tarjottavissa olevat bonukset. Tämän takia ne kannattaa aina käyttää hyödyksi. Päivittäisille bonuksille ei ole tiettyä julkaisuaikaa, vaan ne voidaan julkaista milloin tahansa.

Niillä ei myöskään ole tiettyä päättymisaikaa, vaan se ilmoitetaan aina erikseen. Päivittäiset bonukset ovat yksi ySensen tarjoamista tavoista ansaita lisää rahaa omalle jäsentilille.

 Rekisteröidy

 

Muiden kutsuminen ySenseen

ySensellä kavereiden mukaan kutsuminen kannattaa. Saat nimittäin pienen osuuden joka kerta, kun kutsuttu kaverisi ansaitsee jotain sivuston kautta – oli kyseessä sitten kysely, tehtävä tai tarjous.

Tämä osuus voi olla esimerkiksi 20 prosenttia kaverisi saamasta palkkiosta.  Kavereiden kutsuminen hyödyttää sekä kutsujaa että kutsuttuja ja saatte varmasti kaikki positiivisia ySense kokemuksia.

 

ySensen Käyttämät Maksutavat

ySensen jäsenet ovat elokuusta 2019 lähtien saaneet maksunsa tuttujen maksutapojen kautta, joita ovat mm. Paypal, Skrill , Payoneer tai Lahjakortit (Amazon, Steam…). Ansaitut palkkiot voidaan nostaa, kun tilin saldo ylittää 10 dollarin minimisumman. ySenseltä nostetut rahat siirtyvät jäsenen pankkitilille 2-5 arkipäivässä.

 

ySense-Vinkkejä ja Neuvoja

Mikäli jäsen haluaa tienata sivuston kautta niin paljon kuin mahdollista, tulee hänen tietysti olla mahdollisimman aktiivinen. Passiivinen jäsen ei luonnollisesti ansaitse niin paljon kuin aktiivisesti tehtäviä vastaanottava jäsen. Tarjouksia ei kannata missata

Älä luovuta, jos et tunnu saavasi paljoa rahaa heti jäsenyytesi alussa. Maksettavat palkkiot vaihtelevat tehtäväkohtaisesti ja ySense kyselyt.

Kutsu ystävät mukaan. Tästä ei ole koskaan haittaa ja yhdessä saatte rahanarvoisia ySense kokemuksia. Myös kutsutut ystävät voivat kutsua mukaan omia ystäviään ja näin yhteisö kasvaa ja jokainen tienaa. Mitä enemmän ystäviä kutsut mukaan, sitä useammin voit saada mainitun 20 prosentin edun! Jäsentilin saldo kasvaa kohisten.

Mikäli sinua mietityttää kyselyiden sijaintivelvoitteet, kannattaa niiden sijaan tai lisäksi suorittaa ySensen tehtäviä. ySense ei vaadi tehtävissä jäseniltään minkäänlaista sijaintia, toisin kuin kyselyiden ehdoissa saatetaan vaatia.

Kyselyissä saatetaan nimittäin kysellä tietyllä alueella asuvien henkilöiden mielipiteitä eikä niiden täyttäminen onnistu, jos asutkin maapallon toisella puolen. Niinpä suosittelemme suorittamaan mahdollisimman paljon Internetissä suoritettavia tehtäviä. Niihin eivät maarajoitukset päde ja voit maksimoida ansiosi.

Jos et halua missata ainuttakaan kyselyä tai tehtävää, suosittelemme ottamaan käyttöön ClixAddonin. Tämä on lisäosa, joka ilmoittaa jokaisesta saataville tulleesta kyselystä tai tehtävästä. Näin jäsenen ei tarvitse itse seurata verkkosivua koko aikaa, vaan lisäosa tekee se puolestasi.

 

Onko Clixsense luotettava vai huijausta (ySense Kokemuksia)

ySense on ottanut käyttöönsä kaikkein turvallisimmat ja yleisesti tunnetut maksutavat, joiden kautta palkkiot on helppo nostaa itselleen. Näin ei pääse syntymään maksuihin liittyviä, negatiivisia ySense Kokemuksia. Rahansiirrot onkin yksi tärkeimmistä kriteereistä silloin, kun mietitään sivustojen turvallisuutta ja siinä mielessä ySense toimii juuri kuten pitääkin.

ySense on toimiva ja luotettava sivusto, jonka parissa jäsenten on mukava hankkia lisäansioista. Ja kun rahansiirtotavat ovat tuttuja, ei niisä tarvitse kantaa huolta. ySensen käyttäminen on helppoa ja sivusto on hyvin suositeltava silloin, kun halutaan työskennellä kotoa käsin ja ansaita lisäansioita muiden tulojen tueksi.

Muistathan, että kyselyistä ja tehtävistä saatavat tulot ovat hyviä lisäansioita ja harvoin niistä pääasiallisia tuloja saa. Ei muuta kuin hankkimaan omia, hyviä ySense kokemuksia!

 Rekisteröidy